Çatırçutur Barajı junior trofeler

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Ufuk26 tarafından paylaşıldı.

1. Ufuk26

Ufuk26 ufuk kötan

Favori Kamış:
    4.50 ceftain surf
    Favori Makine:
    Silverstar LEOPAR 60
    En İyi Avı:
    2 kücük gümüşcük
    15 gün öncesi yine telefonla irkildim .Malum benim takım dedelerden oluşmakta yerinde duramıyorlar kurtlanmışlar.Ufuk gidelimde gidelim sizi kıracağıma dişimi kırarım tabi gitmemmi.

Hazırlandık ya nasip diyip seyitgazi tarafına direksiyonumuzu kırdık.Git babam git dağların etrafını dolan avlağa vardık.Hadi bakalım ufuk şimdi taşı yavrum eşyaları ,kur çadırı .:D

Enişte boş durmaz tabi ben çadırı kurana atmış oltaları reeling bizde orda sıcakda cebelleniyoruz tabi yazık :laughing:

Neyse işim bitti yeni aldığım surfleri çıkardım .4.50 m ekleyince 3 parçayı elimde 10 luk inşaat demiri gibi birşey oldu sanırsınız 30 kiloluk sazan alıcam :D Sopada aksiyon yok atıyorum oltayı balık takılıyor sopa titremiyor bile :laughing:

Neyse bi soluk alalım bari :hungry:
    Enişte boş durmuyor tabi adam zaten dünyaya bal olarak damlamış :D Oltaları şangır şungur (Bu arada yemleme işinide bana yaptırıyor uzağa atıyor ya surfler mis gibi amele hazır nasılsa)mrsparkle

Sırıta sırıta geliyor ilk balıkla daha olta atalı max 15 dakika oldu.Artislik diz boyu tabi banghead Biz yemleyelim o tutsun :)

Neyseki fazla sürmedi surflerden birinde minik bir kıpırdama oldu ama aksiyon yok sopanın ucunda dedim kalkmayayım ufak bişi ,baktım dolandırıcak oltaları kalk git bakim ufukcum ,neyse çektim bu takılmış ti allasen ya anahtarlık diye takıcaz nerdeyse yerimden kalktığıma değmez .

Sonra malum durumlar işte at çek 1 günde yine çok balık aldık,Enişte arabadan yağı tavaya koyda pişirelim şunlardan dedi.Gittim tavayı çıkardım.2 kilo yağı döktüm :D Biraz kalayladı tabi ulan o tavaya 2 kilo yağ dökülürmü hay aklına osurayım diyede ,yapacak birşey yok balık yiyecez tatlı olsun ehe

Valla şarap bira derken acıkmışız fecide iyi gitti aç karnına taze taze ağbiiimrsparkle Şimdilik kalın sağlıcakla avlak ile ilgili bilgi isteyen pm atabilir gittiğim heryeri paylaşıyorum sorun yok saygılar sevgiler.:roll:

2. MADMAN

MADMAN KEMAL

Favori Kamış:
    DAİWA TOURNOMENT 270 AGS+ DAİWA TATULA 210 YUKI TAYLOR Q5 420 SURF
    Favori Makine:
    SHİMANO AR-C AERO CI4+ 4000XG DAİWA TATAULA R BAİTCASTİN OKUMA salina sa 2 16000 Daiwa Caldia 4000
    En İyi Avı:
    sevgili eşim :)
    as

ufuk bu güzel paylaşım için teşekkürler okurken yüzüm güldü :laughing: keyfim yerine geldi espirili anlatımın terapi gibi bundan sonra paylaşımlarını 4 gözle bekliyorum :D :D :D

3. Gokmen07

Gokmen07 Gökmen

En İyi Avı:
    tutmak nasip olmadı daha
    tebrikler üstadım.hem balık için hemde hoş anlatım tarzın için.yüzünden tebessüm oltandan trofeler eksik olmasın :)

4. Ufuk26

Ufuk26 ufuk kötan

Favori Kamış:
    4.50 ceftain surf
    Favori Makine:
    Silverstar LEOPAR 60
    En İyi Avı:
    2 kücük gümüşcük
    Saolun arkadaşlar artık son demleri yaşıyoruz havalar bozuyor.Bu gece gene avlakda olacağım .Raporunu eklerim kalın sağlıcaklar saygılarr iyi avlar