sevgili arkadaşlar 12 ağustos sabahı sabaha karşı gün doğmak üzere çavdır barajına bizden yaşça büyük ve deneyimli osman abi ve çocukluk arkadaşım ercan ile birlikte geldik manzara harkulade güzeldi. ancak sabırsızlıkla oltalarımız suya girmek için bekliyordu, hemen arabadan iner inmez avlak yerlerimizi seçtik ve yerleştik. 5 mt lik kamışımı suya koymamla arkama dönmem arasında 5 sn geçti geçmedi anten cup suya hemen döndüm yakaladım çektim yaklaşık yarım kilo civarında ilk sarıyı aldım. şans açıktı diğer oltalarıda salladık suya ve beklemeye koyulduk. yaklaşık bir saat sonra oltalar çalışmaya başladı, 2 kg ve 1 kg arası 5-6 adet sarı aldım. ancak ta ki jandarmalar anons edene kadar çavdır barajında av yasak toplanın yoksa ceza yazacağız vs.... avın zevki kaçtı toplandık eve döndük. katliamcılara selbes yani ağcılar, ama amatör avcılara yasak işte türkiye bu...!!! elden ne gelir. birkaç resim eyger yükleyebilirsem sizinle ilk paylaşımım olacak. saygılar...!!!
resim http://img228.imageshack.us/img228/9137/pic0053ba0.jpg[img] yok usta beceremicez biz bu işi. neyse bir daha yazmayız olur biter yoksa ben bitecem şimdi ...!!!
tebrikler çok güzel balıklar bu baraj kızıllar barajı mı cuma akşamı ordaydım 1 kg civarında sarı sazan aldım orda yasak mı balık avı çavdır barajıyla ismi aynı mı??
teşekkürler kardeşim ellerin dert görmesin seninde avın güzel olsun nasıl düzelttin birde anlatırsan sevinirim...!!! aslında baya yüklenecek resim var geçen yıldan bu yıla birikti ama işte olmadı...!!!
ayrıca mesaj atıp tebrik eden arkadaşlara teşekkürler ilk resim ve ilk tebriğim baya şımardım. herkeze seviyeli ve güzel avlar arkadaşlar...!!!
ayhan merhaba cd ci hüseyinin arkadaşı ergun ben nasılsın kardeş çavdırda o balık balina gibi rasgele hüseyine slm söyle
tebrikler kisa günün kari diyelim biz buna,yinede oltanin boslugunu almissin paylasim icin ayrica tesekkürler.