çayırköy turnanın yeridir bunu herkez bilsin çayırköyünde son durum çok güzel turna yapıyor arkadaşlar benimyaş 16 10 senden beri dedemle balık tuutuyorum sazan atlıyor ama yemiyor yem HEPİNİZE RAST GELE
ceyhun41 5 evlerin ordan 1 kilo 850 gram turna aldım yanlız balığın fotosu yoktur yaşım 16dır 10 senden beri balık işiyle uğraşıyorum bazen rüyama giriyor hepinize rast gele balık işi hastalık bence
CEYHUN kardes senin bir yanlısın olmasın oradan cıkan en buyuk turna yaklasık 50 cm civarı baska bir yer ile karıstırıyor olma sakın biz oraya hep gideriz ama herseferinde bos donuyoruz. İlhan ve volkan ayrıca murat abi cok iyi bilirler.
turnacı ceyhun abi 5 evlerin orayı adım gibi biliriim karıştımıyorum dediğimde doğrdur bu balık geçerken yakalıyor sazan gibi akıllı değildir nerde geziyorsa turna orda alırısın bir tane sabahtan beri atıp çektiğine göre bir defa daha attıktan sonra yakalarsın işte geçerken suni yemi gördüğü anda atlıyor bugün gittim işte adam 55 cm tuuttu ben ise sabahtan beri atıp çekiyorum ama bize gelmedi 17.11.2007 cumartesi bugün gittim
şenol yanlış biliyorsun kardeşim ya sen yeşil ovada oturmuyon yada biz hiç balığa gitmiyoz oraya perşembe sabağı alınan bir balık var ordan ama karşıdan 1metre 10 cm ve 9 kg ağırlığında..video yu akşama eklicem bakta gör 50 cm lik miymiş
ya ilhan yılda bir cıkan 7 kg lık balık cayırkoy den cenesuyuna gidene kadar 9 kg olduysa demekki istanbula gitse heralde 30 kg civarına gelirdi. Ayrıca bu tur yazılar avlagımıza cok buyuk tehditleride beraberinde getiriyor. İlhan hatırlamıyormusun barajın etrafındaki pislikleri kim temizliyo sen ben baska malesef yok Gittiginde cirkin bir goruntu gormek olta attıgında bos donmek istiyorsan sen bilirsin ama ben bunlarla karsılasmak istemiyorum bilmem anlatabildimmi
turnacı ceyhun 2 nolu lüfer kaşığını herkes kullanıyor ama ben turna şeklindeki suni balık kullanıyorum hangisi daha iyidir farkları nelerdir
slm arkadaslar herkese slm ben cayır koye gıtmek ıstıyorum ama yolu bırturlu anlamadı nasıl gıdılır yardımcı olursanız sevınırım herkese rastgele