Çelik tel tavsiyesi

Konu, 'Misinalar' kısmında HakanDurgut tarafından paylaşıldı.

1. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Örgü misinayi,tirnak makasi kesmez zaten..Örgü misina icin özel makaslar var:)

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Bu dedigim kevlardan iyi Selim abi. Sufix,berkley örgüleri tirnak makasi ile çok rahat kesiyorum ben.
    Baligin parasini vermem örgününkini veririm. Malum biz amatör balikciyiz, tuttugumuz baligi maddiyata çeviremeyiz.

3. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    O misinayı bıçak kesemeyebilir ama, turna hiç eyvallah etmez.

4. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    :thumb:
    Tuttum bu lafi:) cok güzel olmus Roy helal sana...

Gel sen bir daha düsün,:rolleyes: turna baliginin kesemeyecegi örgü misina cok zor desem,hatta yok desem...

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Büyük lafi dinleyelim :)
    O vakit söyle bir düzeltme yapalim. Baliga da saygisizlik yapmadan. Diger örgülere göre turnanin bu örgüyü kesebilme ihtimali daha azdir.

6. makca

makca Mehmet AKÇA

En İyi Avı:
    ALABALIK 50cm(HAVUZDA)
    Üstadım akşam eve gidince aynı takımı önce 10lb çekerli 0.30 fl.carbon misina ile sonrada 0.28 fl.karbon kaplı 8 lb.misina ile yaptım.
    telle yapılan takımın 0.30 fl.carbon misinadan çok farkı yok.Pek kazık gibi durmuyor.0.28 misina çok az farklı.bu telin 6lb çekerlisinin 0.30 veya 0.28
    misine ile aynı işi göreceğini düşünüyorum.Fiat olarak haklısınız.Biraz pahalı.
    Takımda kullandığım iğneler fudo chinu w-ring. Zannedersem sizin bir yazınızı
    okuduktan sonra almıştım.Aynı takımı ince circle iğne ilede yapmayı düşünüyorum.