Bu dedigim kevlardan iyi Selim abi. Sufix,berkley örgüleri tirnak makasi ile çok rahat kesiyorum ben. Baligin parasini vermem örgününkini veririm. Malum biz amatör balikciyiz, tuttugumuz baligi maddiyata çeviremeyiz.
:thumb: Tuttum bu lafi cok güzel olmus Roy helal sana... Gel sen bir daha düsün, turna baliginin kesemeyecegi örgü misina cok zor desem,hatta yok desem...
Büyük lafi dinleyelim O vakit söyle bir düzeltme yapalim. Baliga da saygisizlik yapmadan. Diger örgülere göre turnanin bu örgüyü kesebilme ihtimali daha azdir.
Üstadım akşam eve gidince aynı takımı önce 10lb çekerli 0.30 fl.carbon misina ile sonrada 0.28 fl.karbon kaplı 8 lb.misina ile yaptım. telle yapılan takımın 0.30 fl.carbon misinadan çok farkı yok.Pek kazık gibi durmuyor.0.28 misina çok az farklı.bu telin 6lb çekerlisinin 0.30 veya 0.28 misine ile aynı işi göreceğini düşünüyorum.Fiat olarak haklısınız.Biraz pahalı. Takımda kullandığım iğneler fudo chinu w-ring. Zannedersem sizin bir yazınızı okuduktan sonra almıştım.Aynı takımı ince circle iğne ilede yapmayı düşünüyorum.