sevgili arkadaşlar hafta sonumu geçirmek üzere kırkırca köyüne arkadaşımın daveti üzerine eşimle beraber gittim.hanımlar da dahil olmak üzere çeltikçi çayından medet umarak iki gün üst üste çaya indik.iki gün içersinde kullanmadığımız takım,kullanmadığımız yem,denemediğimiz teknik taktik kalmadı...ayrıca çayı, kırkırca köyüne çıkan yol kısmından başlayıp(köprünün orası) güdüle doğru epeyce taramamıza rağmen sonuç tam anlamıyla fiyaskoydu...koskoca iki günde 3 adet kefal alabildik.boyları çok çok ufaktı maalesef..aynen suya iade..alabildiğimiz vuruş sayısı inanın tuttuğumuz balık sayısından 2 fazladır. kısaca özetlersek; denenen takım:şamandıralı,dip,mepps,envai çeşit popper,sahte çekirge(tırıvırı hariç herşey:o ) kullanılan yem:tavuk ciğeri,solucan,power bait blood worm,ekmek içi,sosis,sucuk:D beni üzen en önemli nokta ise şuydu;eşimle ilk defa balığa çıktım,o kadar hevesli ve hırslıydı ki...iki gün boyunca elinde olta düşmedi.ama nafile...hiç olmazsa 1 tane çekebilseydi.hazır balık tutmaya heveslenmişken yılmasından korktum:( çeltikçi çayı için farklı bir yöntem yem vs.. önerisi olan var mı arkadaşlar?