Seni çok kısa bir süre tanımak imkanı bulmuşken kayboldun. Gördüğüm kadarıyla pek çok kişinin senden alacağı var. Tabii benim de... Cumhuriyet organizasyonundan sonra bu fırsatlar elime geçmişti ama sen kaybolmuştun. Şimdi tekrar dönmüş olmana ben de çok seviniyorum. Seni borcundan en kısa zamanda kurtaracağım.
Hoşgelmezmisiniz hiç?Hoş'a anlam katan bir geliş fikrimce.Yazınız harika olmuş tebrik eder saygılar sunarım.
''Millet suzanlarla kaçamak bir öpüş peşinde giderken göl kenarlarına ,o sazanlarla öpüşmeyi tercih etmişti. Mutluydu ama.! Sonra büyüdü. Sazanların yerini dolması gereken kazanlar. Nehirlerin yerini savaşılması gereken şehirler aldı. Doğanların sevincine ölenlerin kederi eklendi. Ne kadar çoğaldıysa ziyaret etmesi gereken evler,bir o kadarda arttı mezarlar. Bir ara sendeledi kırdı döktü Ama dedim ya doğuştan balıkçı diye. Bir olta yaptı kendine son takımlarıyla. Ya savuracak kopacaktı oltası,kaybolacaktı karanlık sularda. Ya'da indiği karanlık diplerden tekrar çıkacaktı aydınlıklara'' Ne kadar güzel,edebi bir dille anlatmışsınız içinde bulunduğunuz durumu...İyiki geldiniz...
Bütün forum şahit. Senin için iki yeminim vardı: - Valla-billa bi şey demeyeceğim. Hiç çekinme, korkma gel. Kılına dahi dokunmayacağım. - Sakın elime düşme, yakalarsam gittiğin gündür. Kemiklerini kırıp karnına dolduracağım. Söyle, hangisini bozayım? .
Hoşbuldum Aytekin en asabi esabi Başıma ne geldiyse o organizasyondan sonra geldi zaten Nejat abi Saygılar sevgiler benden kardeşim sağol Teşekkür ederim Buda güzeldi Cehennemde zebanilerden dayak yiyen adamın dediği gibi:işte böyle yaptığınız için kimse buraya gelmek istemiyor..
''Cehennemde zebanilerden dayak yiyen adamın dediği gibi:işte böyle yaptığınız için kimse buraya gelmek istemiyor..'' Offfff,karnım ağrıdı okurken...Süper yaa )
Böyle şifrelerden remizlerden anlamam birader. Söyle hele birinci mi, ikinci mi; hangi yeminimi bozayım? Kanun: Cenn nete gidecem, cenn nete gidecem. Keman: Beniiy de götür, beniiy de götür. Darbuka: Hepbırlikte gidelim. Hepbırlikte gidelim.
Siteye yeniden hoşgeldin Cemal. Not: Bana sorsaydınız ben söylerdim size nerde olduğunu, nasıl olduğunu v.s. Sordunuz da söylemedim mi? Soranlara söyledim vallaha da billaha da.