Kardeş maşallahın var. En kıt zamanda, en zorlu meradan azmile 4 balık her babayiğit çıkaramazdı doğrusu. Tebrik ederim. 000000-000000-000000 Balığının o devasa kanal akıntısı içerisinde meralanması çok ilginç. Bu raporla birlikte merak ve hayretten dilim tutuldu. Olağanüstü hakikaten. Nasıl oluyor, yatak balığının dengeleri neler? gibi sorulara cevap verebilecek arkadaşlarımızı memnuniyetle dinlemek isterim. .
Kerem bey şu balıksız geçen günlerde çok yakışıklı balıklar almışsınız.Maşallah daha iyileri denk gelsin inşallah.
Tebrikler Kerem abi, şu dönemde 1 balık alabilmek bile başarı 4 tanesi ise gayet iyi. Balıklar sonbahar dönemine göre daha iri gördüğüm kadarı ile. Lezzet konusunda haklısın, hiçbir zaman sonbahar balığının lezzetine yanaşamaz. Ama rapalayı çok özledik birkaç tane yakalasak fena olmayacak
Tebrikler,güzel av olmuş ama yaptığın avdan çok tekrar raporunu görmek sevindirdi .Epeyce gözükmediğin için merak etmeye başlamıştım,seni yine aramızda görmek güzel .Rastgele...
dip yapısından ziyade çok kalabalık ya abi o biraz korkutuyor zaten gözümü. kamış atar atmasına ben misinama güvenemiyorum hiç bir zaman ama en kısa zamanda çok kaliteli ince bir misina üstünede yine aynı şekilde kaliteli bir şok ayarlayacağım. önümüzdeki palamut sezonundan itibaren bütün boğazı talan edeceğim reeling
Kalabalıktan korkma, git Kerem abinin gideceği bir gün, alsın seni önüne, beraber akarsınız suda, etrafla da tanışırsın. 1 güne bakar...
Dogru furkan kalabalik senden korksun Akarak toplamak çok zevklidir. Beceremiyen, ayak uyduramayan kimse bise demeden zaten baska yere gider. Muhabetti kaynasmasi çok çabuk olur
Çok teşekkür ederim. Kısmet be abi! Hanie derler ya ne aradığına bağlı. Arayan mevlasını da belasını da bulurmuş. Can Bey, teşekkür ederim. Daha iyileri size rastgelsin. Aretciğim teşekkür ederim. Sanırım şu dönemde Lüfer ailesi tek tük de olsa sadece Üsküdar'dan çıkmakta. Zorlu mera şartlarını ve atıp boş çekmeyi göze alanlar az da olsa balık çıkratabiliyor. Çok teşekkür ederim. Hava şartları, iş güç derken sahalardan biraz uzak kaldım evet. Darısı ve niceleri sizlerin başına diyorum. Eyvallah İsmailcim. Zevki gerçekten anlatılmaz, yaşanır. Keyif bombası sanki Enescim çok teşekkür ederim.