Teşekkürler Serdar. Tevekkeli değil bütün gün biri tarafından takip ediliyor hissine kapılıp durdum. Metinciğim teşekkür ederim. Akşamları genelde evde (Home Stüdyo) çalışmak durumunda oluyorum, kayıt, miks vs. O nedenle sabah suyunu tercih ediyorum. Bir de sahte balıkla avcılık benim için yeni bir disiplin. O nedenle şu sıralar bütün konsantrasyonumu bu yönde kullanmaktayım. Yoksa İskorpit'i çok severim. Nefis çorbası olur. Aretciğim sağolasın. Bugün birkaç tane Palamut alan oldu. 2 sene evvel süper balık yapmış. Bugün konuşuluyordu. Bakalım, seneye Lüfer sezonu başında hazır ve nazır olarak bekliyor olacağım. Teşekkürler. Sahte balıkla avlanıyorum. Teşekkürler Roy. Şimdiden sabah olsa da gitsem diye kaşınmaya başladım. Enesciğim teşekkür ederim. Gururumu okşadın bu sözünle ama sen zaten son derece medeni ve kalbi temiz genç bir kardeşimsin. Senin her mesajında bu zaten görülüyor. Sen benden çok daha iyi amatör balıkçı olacaksın ve eminim birçok kişi de seni kendine örnek alacaktır. Teşekkürler ederim Ersoy. Daha güzelleri sizlerin olsun.
Kadirciğim teşekkür ederim. Bu iş kısmet işi. Benim için önemli olan eve döndüğümde keyfim yerinde mi değil mi. Balık sonraki iş. Deniz kıyısında olmak, o heyecanı yaşamak, güzel İstanbul manzarasına karşı içilen çaylari kahveler, yapılan sohbetler. Bunların hepsi ayrı güzel. Bir sonraki avın süper geçecek. Totem yaptım Aynen öyle İsmailciğim. Çok teşekkürler. Darısı başına, daha güzelleri sana nasip olsun.
sizler için bırazdan yola cıkıcam ve galata-unkapanı koprusundekı balık durumunu gözlemlıcem ve fotolar cekıcem bakalım kovalarda neler var sadece gezmek amaclı gıtcem olta goturursem bendekı ınat yuzuden eve gıtmem sabahı bulur
abim bi gün sahilde gelip yanına rastgelsin diyip yanından gitmeyen biri olacak . o zmn korkmaa saygılar
Kerem abi hakikaten 41 kere Maşallah sana.bu ne hız bu ne azim.birileri seni çok fena gaza getirdi heralde.kapak üstüne kapak ; kapak üstüne kapak. kapaklarda tam limitin limiti üstü hemde. Allah daha bol avlar nasip etsin inşallah.afiyet olsun.:thumb: :thumb:
Kerem kardeşim güzel av raporların, Ankara'nın bu soğuk günlerinde içimi ısıtıyor.Bilinçli balık avcılığına çok güzel örnekler veriyorsun. Bu yönden seni tebrik ediyor, keyifli avlar diliyorum.Selam ve sevgilerimle...
Bugün Galata köprüsünden gelen 90 adet, 100 adet çinekop raporlarını gördükçe, bana göre senin avının değeri ve önemi bir kez daha anlaşılmıştır. Sevgili Kerem,"hani buzluk için değilde, yetecek kadar günlük taze yemek önemli" şeklindeki sözün herşeyi zaten özetliyor.Gerçekten seni en içten duygularımla tebrik ediyor ve her zaman sana yetecek kadar avlar yapmanı diliyorum:thumb:
Kerem bey ölçerken balıkların ağzını kapatalım lütfen, alttaki balık 3-5 milimle limit altı görünüyor Tebrikler av için...
Tekrar ve bir fazlasıyla beraber. İstanbul Türkiyenin en güzel yeri,boğazda İstanbulun,çıkarın keyfini, Tebrikler Sevgiler
Emre teşekkür ederim. Evet, alışkanlık haline geldi bile. Başımın üstünde yerin var Serdarcım. Teşekkür ederim Ersen. Daha niceleri senin oltana takılsın. Serkancım çok teşekkür ederim. Ya aslında hırs değil ama gerçekten bütün incelikleriyle öğrenmek istediğimden üstüne şu sıralar bol da vaktim olduğundan soluğu devamlı deniz kıyısında alıyorum. Daha güzelleri senin olsun. Çok teşekkürler ederim. Böyle güzel sözler duymak beni nasıl mutlu ediyor bilemesiniz. Paylaşmanın en güzel yanı bu olsa gerek. İstanbul'dan güzel Ankara'ya kucak dolusu sevgiler yolluyorum. İsacım çok teşekkür ederim. Hani su yolunu bulur derler ya. Kişi de kendi gibilerini bulur. Bende iyi ki buraya üye olmuşum, iyi ki yaptığım avları paylaşmışım ki senin gibi kalbi güzel insanlarla tanışma fırsatı doğmuş. Bütün iyi dileklerini kabimle ikiye katlıyor ve sana yolluyorum. Teşekkürler Hakkı Bey, çok sağolun. Vedat ağabey çok teşekkür ederim. Elimde olta, gözüm kah Dolmabahçe'de, kah Ortaköy'de, Boğaz Köprüsü'nün üstünde otomobiller, kimi Avrupa'ya kimi Asya'ya kimbilir hangi nedenlerle gitmekteler. Hemen önümde bir Karabatak sanki biz sörfçülere nisper yapar gibi dalıyor balığının peşinden, daha ötede martılar biraz evvel iskeleye yanaşan Vapur'dan atılmış ekmeklerin peşindeler gürültülü bir şekilde... Sevgiler, saygılar Erhan Bey, çok teşekkür ederim.
şu finallerin bitmesini beklıyorum be abi . bi bitsin geliyim istanbula da bi boğaz havası alayim . üsküdar sahilde hiç denemedim kısmet belki ordadır be saygılar abi iyi bak kendine.