ben her iki ayağı olan canlının insan olduğuna inanmıyorum kerem abi.insan olmayanlar için insan hakları söz konusu olamaz.
Demekki ufak bir kurban verip başka yerde malı götürüyorlar. Eski filimlerde olur ya uyuşturucu mafyası ufak bir sevkiyatını kendi ihbar eder o sırada tırla büyük partiyi geçirir. O hesap işte. Tabi komiser Cüneyt Arkın abimiz bu oyunu bozar Bu kıyıların gerçek bekçisi amatörlerdir, bunu bilir bunu söylerim. Teşekkür ederim.
Anılcığım o zaman bizde hayvan hakları üzerinden konuşuruz. Şaka bir yana, asıl suçlu, suça zemin hazırlayan çalışmayan denetim sistemi ve caydırıcı olmaktan uzak kanun hükümleridir. O trol çeken adamı ortadan kaldırmak, sorunu ortadan kaldırmaz. Onu demek istiyorum. Öfkeyi bir şekilde yapıcı bir şekle sokmak gerekir. Yoksa öfke en çok sahibini yakar. Sende iyi kalpli birisin. Bende bir ağabeyin olarak sadece sana başka bir bakış açısı sunmaya çalışıyorum. Kırılmaca, darılmaca yok, tamam mı?
Luferler icin artik neredeyse hergun tebrik ediyoruz ve keyifle etmeye devam edecegiz ama bu seferki av gercekten buyuk olmus: trol teknesi. Bunun icin ozellikle tebrikler...
duyarlı davranışın için tebrik ederim Kerem kardeşbeklediğine değmiş yinede boş dönmemişsin şöyle okkalı bir ceza geçirecekler 2 yıl kendine gelemiyecekler,halen ısrar ediyorlarmı,boğazda ibreti alem teknelerini batıracaklar..
Teşekkür ederim İbo. Sağolsun, deniz de beni boş göndermemeye başladı. Daha güzel balıkları sizlerin olsun her daim, güzel insanlar. Çok teşekkür ederim Orhan Ağabey. Bir dubleyi de seni düşünerek yuvarlayacağım. Kadirciğim, sağolasın. Beğenmediğimiz Yunanistan'ın, Bulgaristan'ın uygulamalarını alıp, uygulasak yetecek de artacak bile ama önce şu daha yeni kendi maaşlarına yüzde 100 zam yapan Milletvekili olacak, karınları doymaz takımının, ülkede iyi şeyler olmasını istemeleri lazım. Düşününce biz daha çok saçımızı başımızı yolarız. Hoş, gerçi şahsen bende yolacak saç miktarı çok değil ama...
"Ağla balıkçım ağla, laf anlatılmaz vicdansızlara..." Son 1-2 haftadır "Kerem Bey yine ne avlar yapmış bir bakayım" diyerek giriyorum siteye. Avınız ve duyarlılığınız için tebrik ve teşekkür ederim.
Derviş'i dinlemişsin Borancığım. Çok sevindim ve mutlu oldum. Avım için söylediklerin için de ayrıca çok teşekkür ederim. Sevgiler
Kerem kardeşim, bu asil davranışınla her geçen gün kalbimizdeki yerini dahada sağlamlaştırıyorsun, bir amatör balıkçı olarak değilde bir insan olarak teşekkürler, sağolasın varolasın:thumb:
İsacım çok teşekkür ederim, ama doğrusunu söylemek gerekirse gayet normal bir davranışta bulundum. Ne yazık ki umursamazlığın çorak ülkesinde bu yaptığım bir erdemmiş gibi duruyor. Halbuki sadece bir vatandaş olarak görevimi yapmaya çalıştım. Her geçen gün iyi ki bu foruma üye olmuşum diyorum. Bu forum sayesinden senin gibi kalbi güzel, medeni insanlarla tanışma fırsatı buldum. İyi ki siz varsınız.
tırıvırı Selam kerem kardeş 155 arayarak çok iyi yaptın ,bende yapardım ,aynisini,tebrik ederim seni arkadaş keşke herkez senin gibi düşünenler olsa ,davransa ,o.......çocuklarının hiç şansı yok..ben seni çok tebrik ediyorum .rastgele,oltan bol balıklı olsun..dede m.dalgıç söke den..reeling
Kerem abi örnek davranışın için tebrikler.. her gün 3tane yakalamak hiç yakalamamaktan iyidir.. en azından içinde umut kalır rasgele..
Kerem abi hastayım senin şu 3 4 balık huyuna en güzelini yapıyosun. 155 i aramanda büyük duyarlılık tebrikler
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Daha güzelleri, irileri sizlerin olsun. Bugünkü avım güzel geçti, raporunu da yazdım. Umarım sizlerin avları da bereketli ve limitli geçmiştir. Rasgele...