kerem be tebrikler, acemilik diye birşey kalmamış artık, hergün bir rapor ve güzel avlar, devamını dilerim, afiyet olsun.
Hakancığım teşekkür ederim. Daha niceleri senin olsun... Enesciğim teşekkür ederim. Sen neredeydin dün? Belki uğrarsın Üsküdar'a diye düşünmüştüm. İsmail teşekkürler arkadaşım. Nedense millet olarak iyiyi değil de kötüyü örnek almak gibi akla, mantığa sığmayacak bir eğilimimiz var. Sonumuz hayırlı olur umarım. Sağolasın Roy, fırtınadan sonra balık yapacağı belliydi zaten. Hemen her yer balık yapmış dün. İstavrit babaydı ama tadı saman gibiydi. Bir daha yakalarsam aynen denize iade edeceğim. Teşekkür ederim Ferdi Bey. Daha güzelleri sizin oltanıza takılsın. Rastgele... Teşekkürler Zaitciğim. Ne güzel! Umarım oraları da bozulmaz. Rastgele... Ferhat Bey, çok teşekkür ederim. Evet, Üsküdar Radar'ın oradan atıyorum. Hafta içi çok güzel. Kendini bilen, düzgün insanlar geliyor. Ama haftasonları uzak durmak gereken yerlerden biri gerçekten. Türk dizilerine gelince, söylenecek herşeyi, toplumun değişen yaşam biçiminde, olmayan hayat felesefesinde görebiliriz. Yazık! Ali Bey, teşekkür ederim. Ankara, denizi olmamasına rağmen balık tüketiminde, nüfusu İstanbul'a göre az olmasına rağmen, İstanbul'u zorlayacak derecede iyi bir kentimiz. TRT için bir program hazırlamak adına 6 ay kadar Küçük Esat'da ikamet etmiştim. O süre zarfında İstanbul'da olmadığı kadar güzel Balık Restaurant'ları ve meyhanelerine gittim. Harika meyhaneler var. Çok teşekkür ederim. Sağolasın Volkancığım. Balık olunca, geçtiğimiz hafta sık giderek edindiğim tecrübeler işe yaradı sanırım. Teşekkürler Hakancığım. Tecrübe kazanmaya devam ediyoruz işte. Bakalım gelecek bize neler gösterecek...
Tebrik ederim guzel av olmuş Fark edersek git gide büyümekte tuttuğumuz balıklar ve çoğalmakta. Ben kaba balık arkadaşlardan uzak durmaya çalıştığım için genelde tenha yerlere gitmekteyim . Polamiğe girmek istemediğim için fakat malesef ozamanda balığın yerini bulamamaktayım
Kerem tebrikler adeta ders gibi avlar yapıyorsun, bu bilinç ve azimle 1-2 sene içerisinde usta bir rapalacı olacağın da belli. Balıklar da irileşmiş mi ne, tebrik ederim
Teşekkür ederim Ergin. Genelde bu tarz balıkçılar arasında şöyle bir davranış biçimi yaygın. Mesela benim avlandığım yer Üsküdar Radar'ın orası. Set üstü diye tabir edilen yerin açığında balığın toplanabildiği ilişkenler var. Dolayısıyla da balık orada yapıyor. Biraz ilerisinde ise olta atan çok az. Çünkü ilişken yok ve oradan çıkan balıklar seyir halinde olan balıklar. Dolayısıyla da balık biraz şansa kalıyor. Ama ben orayı tercih ediyorum. En azından asıl amaçladığım keyfi yaşayabiliyorum o da sadece hafta içleri. Teşekkürler Aretciğim. Aslında dün toplamda 17 adet balık tuttum ama limitlere uyanlar sadece bu kadardı. Dün bir de şunu keşfettim ki, minicik balıkları kovasına atan adamların ortasında, suratında bir tebessüm ile balıkları geri salıp, o adamların suratına da acıyarak bakmak çok büyük bir zevk. Gerçi IQ seviyeleri, bu davranışı analiz edip anlayacak kapasitede değil ama yine de insanın arasıra kendisini birazcık da olsa yaptığı iyi bir şeyden sonra ödüllendirmesi gerek diye düşünüyorum. İşte, eve getirdiğim limit üstü balıklar ve avlaktaki bu tarz atraksiyonlar bu işin ödüllerinden. Daha irileri senin oltana yapışsın...
Kutlarım Kerem Bey, keyifli avlarınız biz okuyanlara da keyif veriyor. Keyfinizi kaçıran o edepsizler maalesef her yerde olabiliyor. Sağlıcakla.
İlker bey, çok teşekkür ederim. Paylaşımlarımın sizler tarafından ilgi görüyor olması çok mutlu ediyor. Sağolun, varolun. Çok sağolasın. Daha iyileri senin olsun diyorum. Yalnız İstavrit çok fena gerçekten. Hem oltaya asılışı, gelişi hem de iriliği. Ancak tadı çok kötü. Yenecek gibi değil. O yüzden bir daha atlarsa sahteme aynen denize iade edeceğim. Çok üzüldüm dün akşam, keşke almasaydım dedim. Ama oldu bir kere. Bir daha aynı hatayı yapmayacağım.
Tebrikler Kerem abi, şimdi gördüm ve şaşırdım. 20 cm'lik limiti geçmiş balıklar. Sayı da en fazla 4 olması gerekiyordu Kerem limiti üzeri bir av gerçekleştirmişsin. Ustalaştın mı ne?