cengizbalıkçıya uğruyan sık arkadaşlar dan ricam söyleyi verin,lütfen bir an önce internet online satış sitelerini daha güzel anlaşılır,düzenli hale getirsinler,diğer siteler gibi,şimdiki hali ile ürün çeşitliliğini inceliyemiyorum,bir sürü malzeme çeşidi var,iş yerlerinin fotoğraflarını koymuşlar,bana benim inceliyebileceğim,fiyatı uygunsa alabileceğim ürünlere bakmak istiyorum,bu şekilde internet üzerinden ancak ve ancak eş dost tanıdık alır,oda bildiği malzemeleri telefon aracılığı ile telavuz ederek,,okuma makina aldım,bir yerde isdediğim model yok idi,diğer site malum geçikmeli gönderiyor ha birde kafalarına göre gönderiyorlar,son gelen makinam mesela,oysa okuma nın dağıtıcı bayisi duyduğuma göre cengizbalıkçılık mış,yani böyle bir bayiden sıradan bir web sitesi oluşturarak çeşidi az sunumu alıcıların çoğunluğunu,ürünlerini daha iyi reklam yapanlar kapıyor,web sitelerini online satış sitesi olarak yenilemelerini talep ediyorum,kuru fasülyeyi kaynatıyorsunuz ama suyunu az koyuyorsunuz sevgili cengizbalıkçılık yetkilileri
Benim anlamadığım şu. Bu forumda Cam Rapala demekten başka herşey serbest ve reklama girmiyor. Birtek ülkemde el emeği ile üretilen ve sonuç aldığı bilinen bu sahtenin adını anmak tabu. "Satış ilanı, ürün alma/satma girişimleri, ticari içerikli mesajlar yollanması sonucu üyeliğiniz kalıcı olarak durdurulabilir." Bir de böyle bir uyarı var.
Arkadaşlar, raporunu yayımlaya fırsat bulamadığım bir av organizasyonunda başıma gelmeyen kalmadı. Önce tekneden indiğimizde arabama çarpılmış olduğunu gördüm, dert etmeyip avlara devam ettim, o da ne?! Bagaj camım kırılmış ve balık malzemelerim iç edilmiş! ((( Önce jandarmayı sonra Alper abiyi ardım (Cengiz balıkçılık) Hiç üzülme dedi, zararın neyse birlikte paylaşırız, eksiklerini listele bizde elimizden geleni yapalım. İşlerimin yoğunluğundan ilk ana eksiklerimi yani çalınan makinelerimden ilk ikisini aldım önce, gerçekten de zararımı paylaştılar. Bu adamlar gerçekten esnaf-hatta dost İçimi rahatlattıkları için sonsuz teşekkürler Liste çok kabarık ama içim rahat
Akif, dolaylı yoldan başına gelenleri kısmen anladım. Büyük geçmiş olsun. Cengiz Balıkçılığı anlayışından dolayı da tebrik ederim. bu gibi durumlarda hep yardımcı oluyorlar, tabi büyük kazanımlar her iki taraf için de.
Akif abi büyük geçmiş olsun boş ver cana gelceğine mala gelsiz hayırlara ermezler inşallah. Nediyelim Allahından bulsunlar. Buarda Cengiz balıkçılık olayı aşmış. Süperler
Tarcan kardeşim,sadece ben bugün 5 defa aradım ve yaklaşık 30-40 dakika görüştüm,arkadaşıma sattığım bir kamışın parça sıkışmasından dolayı,sorunu çözemedik,zorlarsam kırılabileceğini söyledim ve bu parçanın yedeğinin olup olmadığını sordum aldığım cevap aynen şuydu ; '' Abi yedek parça siparişimizi geçtik ama geliş tarihi henüz netleşmedi,sorunu çözemez iseniz,ay sonunda gelecek kamışların bir tanesinin uç parçasını söker göndeririz '' Alper,Emre ve Erdem gerçekten büyük bir özveri ile herkese yetişmeye ve yardımcı olmaya çalışıyorlar,oraya bir sekreter koyup,gelen telefonları veya mailleri kontrol ettirebilirler ama bunu yapmıyorlar,arayan herkesle birebir görüşüp sorun varsa,sorunu çözmeye çalışıyorlar,bu kadar teşekkürü ve övgüyü almalarının sebebide bu zaten, Bayileri olduğum için biliyorum,yedek parça siparişleri geçildi ve gelmesi bekleniyor,benimde beklediğim parçalar var çünkü, Mailin Gözlerinden kaçmışta olabilir,istersen bir telefon açıp bildir,sorunun mutlaka çözülecektir. Rastgelsin.
. Haklısınız Orhan bey ; her şeyi elektronik posta ile halletmeye çalışınca böyle oluyor işte. Ben yukarıdaki mesajımı düzelteyim.Sizde Benden yapılan alıntıyı düzeltebilirseniz sevinirim. Selamlar. .
Sağolun arkadaşlar, mala tamah etmem zaten, nedeni de böyle dostlarım olmasındandır Telefon en güzeli Tarcan, ordan kısalım, buna yok diyelim diye bir dertleri yok adamların, o kadar yoğun ve kalabalık oluyor ki bazen dükkan, ben sonra gelirim deyip çıkıyorum hep. 10 yılda bir kere bile hayır demediler daha
Akif kardesime bende gecmis olsun dileklerimi iletiyorum. Son bir iki aydır yurtdısı malzeme temininde bayagı bir sıkıntı yasanıyor. Sanırım gumruklerden kaynaklanan sorun. Radyasyon nedeniyle kontroller cok sıkı. İthalatcılarımız bu konuda cok zorluk cekiyorlar. Anlayıslı olmak gerekir kanısındayım.