Cengiz Balikçiliğa Teşekkürler..

Konu, 'Kamışlar' kısmında volkanca tarafından paylaşıldı.

1. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Serdar abi...

Bu blank materyelleri hala satılıyor.... metre veya parça şeklinde... halkasız olarak.... custom işler için veya modifiyeli kamış hazırlamak için satın alınabiliyor.... istenirse firmaya tarif verildiğinde sizin için özel hazırlıyorlar kamışı..

Benim bildiğim şuan en kaliteli blank materyalini şu firmalar üretiyor:

Century
    AFAW
    Zziplex
    Conoflex

Fiyatlar günümüzde hala çok uçuk olduğundan herkesin yaklaşması olanaksız hatta bende ESG II almadan önce bir Century düşündüm ama kargoda kırılabileceği veya ezilme ihtimali beni caydırmaya yetti.... ama mutlaka er ya da geç pasaport ayarlayıp küçük bir uk gezisiyle bu materyallerden almak istiyorum.....

İşin imalat konusuna gelince, toplu alımla birlikte yerli imalatta maliyet ne kadar olur bilemiyorum ama yerli marka oluşturmada bu tür firmaların blank materyelleriyle üretilecek kamışlar son kullanıcıya uzun yıllar sorunsuz hizmet verir diye düşünüyorum........

Blank materyalinden bir perakende satış..

2. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    değerli arkadaşım maalesef artan dolar ve euro kuru malzeme alımınıda yurtdışında alışveriş zorlaştırıyor,türkiye piyasasında ise bence 4-5 hasarlı kamışı evde tutucamıza 1 kalite kamış almak bence faydalı bence

3. semihyildizcelik

semihyildizcelik semih

Favori Kamış:
    Linea effe
    Favori Makine:
    Okuma Salina
    En İyi Avı:
    10,5 Akya
    Teşekkürler Cengiz Balıkçılık....

Av Malzemelerinin Tek ismi Olduğunuz ve Mersinde Pusula Balıkçılık İle Tanıdığımız Marka olarak Sizden Aldığımız destekler eşsiz sayenizde bir çok yeni ürün ve çeşitli av teknikleri öğrendik. Yıllardır bizleri hiç üzmeden en kaliteli ürünlerle buluşturdunuz ve Çok keyifli avlar yapmamıza vesile oldunuz.

Saygılar

4. arslantunc

arslantunc Tunç Arslan

Favori Kamış:
    Mad D-Fender 3.60
    Favori Makine:
    Shimano Big Baitrunner
    Yıllar öncesinde kamışımın en uç parçasını arabanın bagaj kapağında sıkıştırıp kırmıştım. Ertesi gün Cengiz Balıkçılığı aradım ve durumu anlattım, kendi hatamdan dolayı kırıldığını da söyledim. İnanın kim olduğumu, kamışı nereden aldığımı, sormadan 1-2 hafta içinde parçayı gönderdiler. Hemde kargo parası dahi ödemedim. İnanın çok şaşırmıştım. İşte insanlık ve esnaflık budur dedim.

5. nacistanbul

nacistanbul Naci ATAY

Favori Kamış:
    okuma savant, Lıneaeffe seamaster. Majorcraft shorejig
    Favori Makine:
    okuma dead eye de65, okuma Avenger fd av-65, Shimano biomaster sw5000pg
    En İyi Avı:
    lüfer
    cengiz balıkçılığa diyecek hiç bir şey bulamıyorum !! işini bukadar seven tamamen profesyonel kişilerden oluşmakta. daha önce 3 adet kamış 2 adet makine aldım. çok memnunum. ilgi alaka muhteşem. Allah razı olsun hepsinden.