niye aldın bilmeden derseniz bazen yaparım böle.markası OKUMA 635 nasıldır fikri olan var mı?;YU-MA-TU(yusuf mahmut tuncer) gibi değildir umarım..
beachcasting pro 365 başka bişey de yazmıyor.ne bileyim sağlama benziyor.bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Ama önce bir karar verin ne aldığınıza Sonra ne avlayacaksınız,nasıl avlayacaksınız bu makine ile???? yoksa biz bu makine ne avında kullanılır onumu yazalım??? Aldığınız makine bu makinemi??????
Güzel bir makina iciniz rahat olsun!Okuma (Japon Mali)Türkiye piyasasinda cok yeni bir marka ama Avrupada en az 30 yillik bir gecmisi var.Kaliteli bir marka! Yu-Ma-Tu falan degil yani
Cumhur malesef okuma japon malı değil belki geçmiş zamanda öyle idi şimdi bir çok firma gibi okumada svendsen sportun çatısı altında toplanmış bulunuyor,bu firma altında olan markalar sıra ile şöyle.. okuma,dam,ron thompson,pro logic,savage gear,dd bait,imax,scierra markaları svendsen sporta ait...http://www.svendsen-sport.com/
benim bildiğim kadarıyla da okuma japon malı alışveriş yaptığım arkadaş dürüst bir esnaftır.her malı herkeze satmaz fiat kalite olarak okuma markasını tavsiye eder .ucuz olduğuna bakmayın 280 ytl ye de okuma var.saygılar
Ben okuma boxter 65 makina kullanıyorum.Gerçekten çok memnunum.Şu anda fiyatı 9,5 YTL . Komik ama gerçekten hiç bir sıkıntı duymadım.Hatta ikinci kamışıma da ayni makinayı aldım.