daha önce suni gölet yapımı konusunda forumda paylaşımda bulunmuştum.Bu paylaşım sonucunda belli bir noktaya geldim. Büyükşehirin stresi hepimizi fazlasıyla boğuyor sanırım,faturalar,stres,koşturmaca koşturmaca. Bir çin atasözü var çok hoşuma gider şöyel diyor atasözünde; Bir gün mutlu olmak istersen içki iç, Bir hafta mutlu olmak istersen tatile git, Bir ay mutlu olmak istersen evlen, ömür boyu mutlu olmak istersen toprakla uğraş, ömür boyu mutsuz olmak istersen insanlarla uğraş... doğruluk payı var sanırım. İçerinde suni bir göletinde olduğu meyve ağaçları,kuşlar çiçekler,çeşitli hayvanların bulunduğu bir cennet bahçesi hayal ediyorum, şehre yakın olacak hafta sonları buraya gelen insanlar huzur bulacak hatta hafta sonu gelsede cennet bahçesine gitsek diye zamanı iple çekecekler, böyle bir cennet bahçesi için yapılabilecekler konusunda herkezin tavsiyelerini bekliyorum. Bu bahçede neler olabilir insana huzur veren bir ortam yaratmak adına neler yapılabilir??? Ne tür materyaller kullanılabilir??? herkezin tavsiyelerini bekliyor düşüncelerini paylaşmasını diliyorum ...