Bazen dekoder sıkıntısı oluyor, belki ondandır arkadaşım. Dekoderi çözmeye çalış, çözemezsen yardımcı oluruz. işin şakası bi yana MUTLU YILLAR kardeşim....
Ben samimi bi soru sormuştum ama başka bi konudaki haksız çıkışınıza gösterdiğim tepkinin acısını çıkarmaya çalışmışsınız. Profildeki yaşınız gerçeğinin ikiyle çarpılmış hali değilse cidden büyük sıkıntı var... Benimkini çözmeyi bırakın acilen olana yönelin. Benimki basit videoyu bidaha izlerim bi face adresi açar yorumlarıda okurum tamam.. Ama sizin sıkıntıyı anca uzman PDRciler çözer Haa dediğim gibi profildeki yaş gerçeğinin ikiyle çarpılmış haliyse yaptıklarınızı SEVİMLİ buluyorum sadece. Sizede MUTLU YILLAR sevgili büyüğüm; yada küçüğüm.. (Emin olamadığım için iki seçenek bırakmak zorunda kaldım)
Senin o olduğunu yeni farkettim. Daha önce farketseydim hiç muhattap bile olmazdım, bu yazdıklarının hiç bir değeri olmadığını farkında olarak yazdığını düşünüyorum sonuçta yazdıkların ortada, kendimi senin gibi kendini bilmeze kanıtlamak zorunda değilim abisi. Hadi sana iyi forumlar, ayrıca post sayını yükseltmek için gereksiz yorumlar yapmazsan iyi olur bir gün sert bir kayaya toslarsın, yazdıklarını geride alamazsın :thumb: ( Bu gereksiz konuşma kirliliği yüzünden forumdaşlarıma "kusura bakmayın" diyorum )
:laughing: :laughing: Şeker şey seni:laughing: Benden 10 gün önce üye olmuş 6 katım mesaj atmışhihi Herkes sen değil Neyse.. Fazla uzadı...
Yaz bakalım yaz, klavye başında istediğini yaz, senin gibiler anca klavye başında ŞEKER ŞEY yazarlar, 1,84'lük 92 kiloluk adamı karşısında görünce dut yemiş bülbül kesilirsiniz. Senin 10 katın mesaj yazmışım ama içinde gereksiz hiç birşey yok, sana yazdıklarım hariç, onlarda senin gereksizliğinden dolayı gereksiz ! Ne güzel nesil geliyor ey Türkiye'm
Durup durup atarlanıyon lafı yiyincede gereksiz diyon. Hey Allah'ım. Burası erkeklenme yeri değil. Paylaşım ortamı. Bu konudaki son yorumum. Haa bizde okuduğumuz okula gelirken boy-kilo-spor mülakatlarını geçerek geliyoruz. Yakın savunma derslerimiz var böyle horozlananlar olursa anında etkisiz hale getirmek için. Ne yapalım herkes korkar ama biz istesek de korkamayız işimiz bu. O yüzden sana piyade tüfeği özdeyişini anımsatmak isterim. Neyse.. Dediğim gibi son yorumumdu. Sağlıcakla kal.
"Erkeklenme yeri değil "diyene bak hele... yahu sen ne kullanıyorsun kardeş ? Aynen burası forum, şekerleme yeri değil, bebelere balonda verilmiyor yürü git evladım....