çeşit Balik Avi 1 Eşkina 9 Mirmir 2 Sarpa 4 Karagöz 1 Gopez 4 Mercan Ve 40 Isparoz

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında emrah_şen tarafından paylaşıldı.

1. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    abi o cevabı yazan kişi yeni üye ben kendisine özel mesajla gerekeni yazdım,merak etme

2. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Arkadaşım yersiz mesajlarına bir son versen iyi edersin. Burası ne kadar çok balık yakaladık şovu değil. Limit üstünde olan balıkların için herkes seni tebrik etti, limit altında olanlar içinse eleştirdi. Herkes sadece tebrik etseydi eminim çok memnun olurdun. Ama madolyonun birde öbür yüzü var.Lütfen yazılanlara kulak ver ve yaptığın hatayı savunmaya devam etme.

Eğer bu davranışına devam edeceksen yaptığın avları bizlerle paylaşmamanı rica ediyorum...

3. DrHG

DrHG

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sinarit, 9 kg
    Sevgili Emrah:
    Güzel avın ve yaşadığın heyecan için seni tebrik ederim. Ancak vicdanımızın ölçütleri ve değer yargıları geliştikçe bir şeylerden rahatsızlık duyarız. Küçük balıkları ilk başlarda bende sanki benim elde ettiğim malım kabul ederek hep alıkoyuyordum. Ama sonra biraz ustalaşınca hani porsiyonluk avlar (türüne göre tabi) yakaladıkça küçük balıklar bana bir ayrı görünmeye başladı. Zira bana sanki minik kuzucukları hatırlatır oldular. Balıkavının asıl hedefi felsefesini yıllar içinde öğrendim. Önemli olan av değil avlanma seremonisi adını verdiğimiz 5 duyu + ruhumuza hitap eden muhteşem olayın bıraktığı eşşiz hazzı yaşamaktı. Çoğu kez güzel bir havada doğa ile başbaşa kaldığım kendimi dinlediğim dostluk dolu paylaşımların sonucunda balığın olmadığı avlardan bile öyle mutlu döndüm ki.... Yani sonuçta balık hele de muhteşem bir trofe hepimizin hayali. Ama küçük balıklara en az bir kez üreme şansı verene kadar yaşamalarına müsade edersek kazancımız bu seremonin trofelerle süslenmesi olur. Sonuçta kimse seni üzmek paylamak amacıyla değil ama en azından herkes bu düşünce ile bir şeylerin farkına varmanı inan senin adına senin için istiyor. Hem herkesin giderek yalnız kaldığı küskünlüklerin olduğu şu zamanlarda emin ol kimse yeni bir küskünlük peşinde değil. Nice trofeleri bizlere sunman dileğiyle ....

Son düzenleme: 11 Ağustos 2008
  4. Paşalı

Paşalı Turgay Aslan

İsparozlar herhalde daha fazla büyümüyor değilmi sevgili kardeşim

5. hunter33

hunter33 mustafa

Favori Kamış:
    olta kamış-nadıren zıpgın
    En İyi Avı:
    palamut-lüfer-eşkına 3,250.kg.istanbul,dan balık organızasyonları ıcın haberleselım
    bu konuya son yazışım,
    sevgili abiciğim resime genel olarak bakmanı,iyice incelemeni rica ediyorum.
    saygılar.

6. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 390,Dam quick super 340 rd makine,Apnea powerpoint 90 zıpkın,
    En İyi Avı:
    Lambuka 5.5 kg,Levrek 1.5 kg,Akya 3 kg,Fangri 1.1kg,Çipura 500gr
    Güzel bir av olmuş ama diğer abilerime katılıyorum ufak olan mırmırları salsanız güzel olurdu diğer balıkçılar yakalasın günah onlara yazılsın madem .. Saygılar

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 10 Ağustos 2008
  7. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Bazen yanlışları görmeden ve tartışmadan doğruları bulmanın ve bilmeyenlere öğretmenin bir anlamı olmuyor . Herkes seviyesini bozmadan bu avdaki yanlışları paylaşırsa daha çok sürdürülebilir avcılığı bilmeyen insan için öğretici olacaktır.;)

8. Chipower

Chipower Ümit Şimşek

Favori Kamış:
    Milo Explanada 420,Milo Fulk 11 Surf
    Favori Makine:
    Shimano Big Baitrunner Long Cast,Daiwa Spitfire4000
    En İyi Avı:
    Olta suda şu an bekliyorum...
    Tamam güzel!arkadaşlık ruhuna sahipsiniz, sanırım 5 kişi arkadaşlık, insani ,sosyal ve sportif amaç ve duygularla bir araya gelip balık avı organizasyonu yapmışsınız hatta o kadar vicdani duygularınız gelişmiş ve duyarlıymış ki kaza atlattıklarını söylediğiniz gençlerin durumuna da üzülmüşsünüz. Ancak av merasına vardıktan sonra ne olmuşsa ,oltanızın ucundaki yemi kendi yemeği olarak gören balıkları(Balık aklı tabii ki muhakeme yapmakta bir yere kadar değilmi:confused: ) bir güzel kıyıya çekmeye başladıkça hepiniz, denizden çıkan her canlının(limitleri gözetmeden) kayıtsız şartsız size ait olduğu gibi bir fikre kapılmışsınız .Yazık !Günah!Birazda Vicdan ve sorumluluk ! Balıkçılığına güvenen kişi ufak balığı salmaktan korkmaz bence, ayrıca limitlerimiz sadece yasal sirküler değil vicdanımızla da desteklenmelidir. balık gibi balık olan 2 adet mırmır ,1 adet eşkina için tebrik ederim ama diğer ufaklar (birkaç ispari hariç) gölge düşürmüş raporunuza. Aristo'ya aitti yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir deyiş vardı:"Sevgi ile desteklenmeyen akıl Kuru Akıldır"

Not: genelde konulara böyle uzun cevaplar yazmazdım ancak üzüldüm gerçekten raporunuzu okuyunca. Daha iyi avlara !

9. emrah_şen

emrah_şen mercan_amca

Favori Kamış:
    bilmem ki :)
    En İyi Avı:
    tabiki hastalık :)
    tamam tamam bir insanın bu kadar ustüne gelinmezki tamam diyor ve bir daha yakaladıgım ufak balıkları denıze geri atıcam söz veriyorum herkese herkesdende özür diler haftaya güzel fotolarla yanınızdayım ona göre :)

10. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    İşte budur kardeşim ya o kadar yazılanlara gerek varmıydı :eek: Umarım bütün avların çok iyi geçer ve raporlarını okumaktan zevk duyarız, sağlıcakla kal ;)

11. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Maşallah ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş

12. alemci35

alemci35 mustafa

Unutmayin Artik

Küçük Balik Yoksa Büyük Balikta Yoooooook

13. Aramis

Aramis

İnsanoğlu hatalarından ders alarak bir takım şeyleri öğrenir.Bu siteye üye olmadan bir çok amatör balıkçı arkadaşımızın limit üstü limit altı sirküler tebliğ vs.vs.vs. hakkında çok fazla bilgiye sahip olmadıkları aşikardır.Arkadaşımızda bir av gerçekleştirmiş bunu paylaşıma sunmuştur.Diğer arkadaşlarımızda kendinisi hatalı buldukları konuda (sonuna kadar destekçileriyim) uyarmalarına rağmen gençliğin ve hevesin bir tepkisi olarak negativ bir yaklaşım içerisinde bulunsada zamanla nasıl bir hata yaptığını daha iyi anlayacaktır.Avınız için tebrikler ama unutmayalım ki öğrenmenin yaşı yoktur.Eleştirilere kulak verelim.Rastgele.

14. Chipower

Chipower Ümit Şimşek

Favori Kamış:
    Milo Explanada 420,Milo Fulk 11 Surf
    Favori Makine:
    Shimano Big Baitrunner Long Cast,Daiwa Spitfire4000
    En İyi Avı:
    Olta suda şu an bekliyorum...
    Son cevabını takdir ediyorum Emrah ,sevgiyle.;) :)

15. tugay sahın

tugay sahın

Favori Kamış:
    olta,mısına
    En İyi Avı:
    1 kg levrek
    degerlı kardesım
    daha oncekı yazımdada soylemıstım.
    bırbırımıze saygımızı yıtırdıgımız an balık buyuk olmus kucuk olmus fark etmez.tabıkı hepımız ınsanız hata yapıcaz buyuklerımız hatalarımızı soylıyeceklerkı bır daha aynısını yapmıyalım.bence hatayı kabul etmek buyuk erdem dır kı sende bunu yapmıssın.tebrık ederım.
    sevgıyle kal lıvarın hep balık dolsun.

16. hunter33

hunter33 mustafa

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    palamut-lüfer-eşkına 3,250.kg.istanbul,dan balık organızasyonları ıcın haberleselım
    merhabalar,
    siz benim yazılarımın bir tanesinde bir seviyesizlikmi gördünüz,yoksa benmi sizi yanlış anlıyorum.

17. hunter33

hunter33 mustafa

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    geç kalmış bu yazı için teşekkür ederim,
    hata insanlara mahsustur ama lütfen hatalarımızı görüp uyaranlarada saygı duyalım,burda yalnız ben değil tüm arkadaşlar ynı şeyi savundu.
    iyi niyet özür yazın için tekrar teşekkürler.

18. emrah_şen

emrah_şen mercan_amca

Favori Kamış:
    bilmem ki :)
    En İyi Avı:
    tabiki hastalık :)
    insan yalnış yapmadan dogruyu bulamıyor balıkçı dostlarım :(

19. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    ama yanlışları savunmayacaksın son mesajın gerçekten güzel güzelde bir av günü geçirmişsiniz. tebrik ederim inanıyorum bundan sonra limit altı balıkları bırakırsın ve daha büyük balıklar yakalarsın rasgele

20. serkanbey78

serkanbey78 serkan

Favori Kamış:
    3 adet olta (üzerindeki terimleri çözemedim)
    En İyi Avı:
    13 cm istavrit
    türk filmlerindeki gibim mutlu sonla bitirmişsiniz. İŞTE BİZE BU YAKIŞIR.............