Çeşme dalyanköy hemen liman icinde körfez restaurantın onundeki cezallı yatık teknenin önünden bu hafta alınan balıklar enteresan bir yer cidden avlanma seklinde cok garip ordakilerin 2 adet sinek igne mantarlı kefal takımlarında bagladıgımız gibi ve bri adet sıkma kurşun ile orta suya sarkıtıyorsunuz yem olarakda sardalya (taze ) 2.5 kulac orta suda kefal mırmır cipura karagöz vs. her birsey cıkıyor balıklar burda bir şekilde gelen gırgırlardan trollerden atılan balıklara alışmış ve sürekli sardalya ile kefal yakalıyorsunuz :) Mırmırlar cidden cok iri bence eski senelere göre çeşmede balık bu sene daha iyi durumda ancak cok korkunc bir durum varki bunuda bu forumda ogrenmiştim ilk tırıvırı konusu cidden her 3 atıştan birinde Tırıvırı yakalıyorsunuz. Zaten biz avlanırken gece 3 tane cocuk geldi 15-16 yaşlarında hemen yanımızda yer yaptılar kendilerine bi ara baktım misinaların ucuna ağ gibi bişi takıyorlar tabi hemen tahmin ettim bu nedire beyler dedim Tırıvırı abi dediler bizde 2 arkadaş avlanıyorduk kalktık ve başka varmı cantanızda diye sorduk bunlar bi heves 3-4 tane daha yedek cıkardılar ve oltaların ucundakiler dahil hepsini ellerinden aldık ve kovaladık ordan şikayet edicez şu bu dediler defolup gittiler bi dahakine yakalarsam ben onları emniyete götürücegimi soyledim ve devam ettik avımıza ne gelen oldu ne giden tabi :) yavuz hırsız ev sahibini koparmış misali bide beni şikayet ediceklerini söylemeleri en komigi oldu.. [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG]