Selamlar herkese bir kaç günlüğüne çeşmealtına gidiyorum ancak zıpkını götüremeyeceğim...Ratı ve sahte balıkları götürüyorum bunlarla tutabileceğim balık varmı??İyi yerleri bilenler varsa sevinirim
çeşmealtında iskelenin orda belki levrek alabilirsin. sahilde de yemle lidaki filan alabilirsin. ama oralarda denize giren çok ve yosun da çoktur. inşallah iyi geçer...
Sağol bilgiler için ama heralde 9 cm'lik rapalaya atlayacak levrek kalmamıştır denizde...Ah şu zıpkını götürebilseydim...
Çeşmealtında arkdaşımızın dediği gibi denize girenler çok olmaktadır. İçeriye doğru yani Menteş'e doğru gidersen biraz daha sakinlik bulabirsiniz, özellikle askeri kampın oralar bir nebze de olsa kıyıdan balık yapabilir. Ama sana önerim şayet imkanın varsa tekne ile açılmam olacaktır. Kıyıdan ağırlıklı olarak Isparoz Kayabalığı bazen Lidaki Levrek Kefal Zargana şansın olabilir. Rast gele
Teşekkürler bilgiler için..Dediğniz yeri deneyceğim ..İyi bişeyler yakalarsam fotoları paylaşırım..Ha birde,tekneyle açıldığımız takdirde sarıkuyruk akya yakalama imkanı varmı yada normal akya işte...Akya olsunda Bu balıkların hayranıyım da....
İki hafta önce Çeşmealtı' nda idim. Kıyıdan olta atanlar, hiç balık alamadıklarını söylediler. Ahmet' in dediği gibi imkanın olursa tekne ile çıkmanı tavsiye ederim Rastgele
Menteşin orada çeşmealtı iskelede gecen mırmır ve karagöz almıştık.Yanlız mırmır akşam aldık karagözü gündüz Dalga kıranın deniz tarafında deneme yapabilirsin benim takımlar yanımda değildi el oltasıyla içeriye attım zaman geçirmek için.
slm arkadaşlar ben size tavsiye niyetiyle söylemek istiyorum ama havaların biraz olsun serin olduğu günleri tercih edin. çok sıcak olduğu için geçen ay ortasında tekneyle açıldığımız halde yinede balık avlayamadık.
Ya emrecan milleti kıskandıracaksın be. Bak şimdiden ben bi tuhaf olmaya başladım. Ben gittiğimde hep saragoz cekiyorum da....
tüm bilgiler için teşekkürler...Antalyaya çok gittim iyi bilirm o tarafları ama ben bu balık işine son bi senedir sardığım için pek ilgilenmemiştimkeşke o zmanlar bilseydim işte çeşmealtına zıpkını götürebilme imkanım arttı..Eğer zıpkınla gidersem dediğiniz yerlerden levrek arayacağım..Tekneyede ordan 1-2 arkadaşım var onları ikna edersem çıkabiliriz ancaknese hepinize teşekkürler ii günler bol şanslar
değerli abim burada kıyıdan pek iş yapmıyor ufak tefek isparoz çıkıyor dediğin gibi tekne olursa daha iyi olacağı kanısındayım