Bu Ne Yaaaw !!! Abicim sen ne yaptın böyle yaaaw. Böyle bir Çupra var mı denizlerde. Bırak denizi çiftlikte besleseler böyle bir hale nasıl gelebilir ? Hakketten TEBRİKLER !!!
abicim Çuprayı (çiprayı) gözünden vurmuşsun vallah tebrikler....Çeşmenin hangi bölgesinde yakaladığınız. Ben çiftlikköy tarafında balık yakalayanlar görmüştüm. Malum Çeşme büyük, Ildır, alacatı, ılıca, dalyan vs.
Kardeşim Mutlu ne yapmışsın sen öyle, mutantlaşmış bir dede çupra gördüm sanki ellerinde, Tebrikler dostum, ellerine sağlık...
arkadaş olmaz böyle şey ya. tebrik ederim. bizde 25 Cm mırmır tutunca kendimizi balıkçı zannediyoruz.
Sevgili Mutlu BİLVAR çok güzel bir balık yakalamışsın.. güzel kelimelesi bile az gelir bu çipura için ..Umarım aynı heyecanı bir daha tadarsın .. Rastgele
Ben zaten diğer bir konuda sana çağrı yaptım , Artık sana kalmış gelmek Amaa geleceksen mutlaka okut kendini izmire çipura niyetine gelen misafirlerimiz..: ) Genelde boş dönüyorlar Antalyada kuzu için olduğu gibi
Namık'ın kendisini okutmasına gerek yokki Suya bir girip çıksa İzmir'deki bütün Çipuralar kendini kıyıya atacaklar....
Bak burda evet haklısın abim biraz..: ) suya girmesine gerek yok gölgesi suya düşmesi yeter sanırım . Bizden habersiz çipura Ahmet abim bir akşam gelde geceleyelim su seferi hisarda.. Namık gelmeden son çipuralarımız yakalayalım nedersin
ümit in bir cümlesiyle devam etmek isterim, teknede sırtı çekerken namığa hitaben "hocam senin adını söylediğin hayvanın soyu kuruyo. allah rızası için kuzu dan başka balık adı verme"
Kıyıdan bu yıla damgasını vuran Mutlu'dur. Kardeşim ellerine sağlık. Büyüksün. Daha nice lidakiler bu boya ulaşırda bizlerde yakalarız inşallah. Darısı başımıza.