destan bunun adii herkesi kiskandiracak bi cipura Allah nazardan korusun bereketli avlar,,, haa namik beyin dedigi gibi arka fondaki adamlar acayip görünüyo catlatmisin adamlari resmen
Bu çupradan daha büyüğünü yakalayan çıkamaz herhalde. Ben bu zamanda böyle çipuralar olduğunu tahmin etmiyordum. Balıkları bitirdi illegal avlanma. Ellerine sağlık Mutlu kardeşim. Göğsünü gere gere dolaşabilirsin. Sirkülere bu kadar uygun av yapılamaz herhalde? Tarih yazdın. Destan yazdın. Hepimize bu çipranın kardeşleri nasip olsun. rastgele
Bu kadar büyüğünde asla gözüm yok. Tek istediğim gittiğim her balıkta sirkülere uygun balıkları yakalamak. Elimiz boş dönmekten bıktım. Böylesi yada kardeşleri olursa da olur
tebrikler vallahi çok güzel bir çipura.bende çok çipura yakaladım ama en büyüğü 2 kg. geçmedi ama arkadaşlarımın arasında 4,5 kg. yakalayan oldu. tekrar tebrikler vede rastgele..
deniz beni çağırıyor Mutlu kardeşim ellerine sağlık damızlığı emekliye ayırmışsın tambir trofe tebrik ederim.
Biraz evvelki konuşmalarımızı naklen itiraf yapıyorum CANAZOR: o çuprayı ilk defa gördüm valla CANAZOR: o ne öyle yahu MUTLU: CANAZOR: dehşet valla MUTLU: azman CANAZOR: yemin ederim süperrr CANAZOR: hayallerimin içine ettin resmen MUTLU: CANAZOR: 2.550 dediğin bumuydu? MUTLU: evet MUTLU: CANAZOR: gözümde kiloyu hafife almışım yahu CANAZOR: azmanın dedesi o maşallah