deniz beni çağırıyor Foçada olacağım lojistik Hüseyin'den vede kankası,Tolga hocadan geriye belki bişeyler kalmıştır?belki Onur'la kontrol edeceğiz.
vay tosbagalar vaaaay. allahtan sabahin 2sinde uykum kacmis, foruma gelmisim, bugunku konulara soyle bi gozgezdirmeye niyetlenmisim...yoksa hayatta haberimiz olmayacak donen muhabbetten. felaket muttefikler ahmet abi ve cancagazim, biz balik tutarken siz ciftlik cipuralarina talim edeceksiniz anlasilan. allah muhabbetinizi arttirsin, yeni stratejiler belirlersiniz artik beni kizdirmak icin. allahtan insaf ve izan sahibi iki yengem olacak herhalde yaninizda da, onlar islah eder belki sizi mutlu be, buraki niye davet ettim saniyorsun? mercanlari garantilemek icin tabii, mustafa abiyi de ahmet abiyle ittifaki bozulsun diye. felaket muttefiklerin ikisiyle ugrasmak kolay da, uclediler mi, hele mustafa abiyi aralarina aldilar mi zorlaniyorum azcik sevgili birsen ve figen yengelerim, desteklerinizi eksik etmeyin lutfen...
Tabiii sen bensiz (Bizsiz) başka avlara takıl.... İnşallah gopez tutarsın da beni ve Cancağızını mumla arasın...
abi, siz pekmezciyi aratir oldunuz apartman balikciligi konusunda. goruyorum ki, ev-mangal partilerine iyiden iyiye sardiniz, baliga cikasiniz gelmiyor ki sizin bensiz (bizsiz) o izgaralar nasil bogazinizdan geciyorsa, biz de avimizi oyle yapiyoruz evelallah can gene tansastan cipuralari almayi unutsun da, siz de birsen yengemin organizasyonda tuttugu gopezlere kalirsiniz da beni mumla ararsiniz insallah nasil olsa hala buzluktadir onlar hepsi bi tarafa, simdiden afiyet bal seker olsun hepinize. cocuklarla birlikte cok guzel bir gun diliyorum size. hadi sen de bize rastgelsin de de, ahmet abimin hayir duasiyla ciktim baliga diyeyim