Siz Foça'dan biz Ildırı'dan çıkıyoruz... Hadi rast gele.. Lakin baba'm ile nezaman Gümüdür yapacağız merak ediyorum. Can'a kaldıysan yandık ben Kirizman'dan çupraları (Lidaki değil ama harbi çupra ) ayarladım.... bu arada Ömer abi tekir çayına geliyormuş haberin olsun....
sabah saatlerinin sersemligi midir nedir bu, fakat tekir cayi ne ola ki yaw? omer abi nereye geliyormus?
Oh oh oh gece saat 3:00 lere kadar muhabbet... Sizin işiniz gücünüz yok mu bakayım, bir daha bu saate kadar ayakta kaldığınızı ve muhabbet ettiğinizi görmeyeyim... Onur ve burak rastgele bol şanslar... Ne de olsa dönüşte bana balık bırakacaklarmış... Ildır ekibinede zoraki rastgele, ne de olsa balık gelmeyecek ordan...he..he..he..
Teşekkür ederiz Akın,yarın mercansız dönersek vay halimize... Baksana şaka maka derken mercanla bir anılır olduk Dönüşte mercanlar senindir,lakin çupra(lar) ne olur bilemem
ben böle balığı balıkçılarda görmedim vallahi; tebrikler bakalım biz de böle balıkçı olabilecek miyiz??
Bu nasıl güzel bir balık. Süper. Balık oltaya geldikten sonra kıyıya alana kadar yaşadıklarınızı dilerim herkes yaşar. kutlarım..
Altınkum yolundan ayrılıp pırlanta plajı yoluna giripte plaja aşağıya sallandığında düzlüğe geldiğinde etrafı duvarla çevrili 3 tane ev vardır.Ortadaki(Üstünde çatı olan) da bizim yazlığımız.Pırlanta'da önceki senelerde babam 3,5-4 kglık levrek almıştı..O bölge çipura ve levrek için verimli bir bölge aslında...