Sevgili çeşmeli balikci dostlar sonunda 5 metre fiber marine craft + 40 Bg bir yamaha aldım ve alacatı limanına attım "Birahasdan" körfes konusunda fırcayı yedikten sonra haftasonları cesmede bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa mesajlarını bekliyorum. hemen hemen her haftasonu ki özellikle bu aylarda havalar iyice sertleşmeden çeşmede olmayı planllıyorum
Benden fırça yiyen tekne alıyorsa yaşadık ozaman ortalık tekne kaynayacak.... Hem bu arada ben gelsem beni tekneye almayacakmısın.. Alma bende Cihangiz abinin tekneye giderim ozaman. Tekrar tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun allah kullanmayı nasip etsin...
İlk once hayırlsıı olsun. Umarım fırsat doğar bizde bir gün balığa cıkarız Ben birahas Ahmet abimizi alıp gelirim . Birde tamam bu hafta kesin balıktayız görmesin İyi avlar... Pardon benden önce yazmış bile : ) Fırçala abi fırçala izmirlilere bir tekne
Hayırlı olsun güle güle kullan keşke herkes senin gibi duyarlı olsa teknesi olmayan ve imkan bulamayan arkadaşlarda bunun zevkini tatsa Duyarlılığın ve gönlü zenginliğin için teşekürler..Saygılar
Birahas abi tanır benim tekneciyi "germiyandan özcan" dogrusu bu sefer ondan almadım bi arkadaşım urlada satıyordu teknesini ondan aldım cidden guzel balıkcı bi fiber oldu laf olsun diyede soylemiyorum kapasitesi 5-6 kişinin rahat avlanabilicegi şekilde haftasonları rahat olan arkadaşlar cunku cidden tek basına tekne cekilmiyor memnuniyetle bana katılabilirler Teknenin resimini ekledim bu arada hayırlı olsun diyen arkadaşlarada teşekkürler inş hayırlı olur fibere güven cok yok ama olsun
hayırlısı olsun darısı olmayanların başına üstadım.. foto sayfasını açınca sağda solda çıkan resimler bonus falan mı??)
Barış hayırlı olsun, otomobil alan arkadaşlara. ''Allah tabanını düz bastırsın... altı güneş görmesin '' gibi temennilerde bulunuruz da tekne için ne denir? ''Allah pervanesine zeval vermesin iyi günlerde kullan inşallah.'' rastgele