Teşekkürler.. Hayır araçla giriş yasağı yok, koruma altında olan yasak yerler var ama oralara yaya olarak da girmek yasak zaten. Sasalı tabelasını takip ederek kuş cenneti üzerinden geçiş yapabilirsin.
Tebrikler Burak ve Ömer abi çok güzel bir av günü olmuş balıklar süper . Çomar ve flamingolar ise daha bir güzel . Burak bu arada sevgili edinmişsin kendine balıkların içinde sürmeli bir mırmır
ömer abi uzun bi aradan sonra rapaorunu görmek güzel oldu gerçekten....Kovadaki mırmıra bittim gelişi baya güzel olmuştur valla
Valla mükemmel av olmuş... Barbun (tekir) , lidaki, mırmır ortaya karışık olmuş.. güzel olmuş dahasına rastgele
sen en iyisi ikimizede teşekkür et benim gördüyüm burak av yönünden çubugu bayagı uzatmıştı inşallah heryönden şansı daim olur
burak cevalamış ama biraz daha ayrıntılı bilgilendireyim dedim tuzlanın içine girmek gene yasak biz tuzlanın içine girmeden kuş cenneti yoluna giriyoruz yolun sonundan sola denize dogru gene yolun sonu deniz tuzlanın arka kapısına gelmiş oluyoruz aynı zamanda geldiyinde zaten orada bayagı bi balıkçı barınagıda var göreceksin rastgele
Sağolasın Aşkın, gitmişken börtü böceğinde pozlarını alalım dedik Evet, mercanlardan sonra mırmıra da gönlüm kaydı
tuzlanın arka kapısındaki burundan 100 metre açılman bile balık alman için yeterli ama lidaki veya çuprayı veya mercanı illaki istiyorum dersen o zaman bayagı açılman lazım 8 veya 10 kulaçları bulmanda en az 1 km açılman lazım demek rastgele
Sevgili Ömer ağbi uzun zamandır sesini duyamıyordum nasılsın inşallah iyisindir. Av oldukça keyifli geçmiş görüldüğü kadarıyla ellerinize sağlık, yüzünüz herdaim gülsün, iğneniz keskin avınız bol olsun.
çok teşekkürler alper kardeşim iyiyim çok şükürler olsun işlerimden dolayı pek balık operasyonu yapamıyordum yapsamda rapor yapacak zamanım kısıtlanıyodu neyse inşallah bundan sonra olur işleri biraz rolantiye aldım balık için bir ara beraber bi organize yapalım rastgele
siteye yeni üye oldum.tebrrikler arkadaşım. ksk da kilise sokagında oturuyorum tanışalım isterim selaMLAR ÖMERATAÇ omeratc@gmail.com