Çılgın Proje balıkçılığı nasıl etkiler?

Konu, 'Genel Konular' kısmında Aret tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    mesela , anadolunun bir köşesinde tek tabanca çalışan ailesini ayakta tutmaya çalışan bir memurun işçinin maaşından kesilen vergi ile yapılabilir..

2. ugur58

ugur58 UGUR

En İyi Avı:
    1.5 kilo mırmır.sıra lüferde...
  3. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    50 km lik kıyıs olsa , eder 100 km toplam ey trakya milleti alın size 100 km lik olta atma sahası..daha ne istiyonuz.???hihi .. şimdiden kanala yakın arsalardan almaya başlayın..kanal manzaralı cafe - resturan - otel vs yaparsınız. su akar deli bakar hesabı..:rolleyes: :cool: :cool:

4. ssdk

ssdk Ahmet

Favori Kamış:
    V-System 2,70
    Favori Makine:
    Shark 10
    Boş yere yaygara yapılıyor. Muhalif doğanlar hayatlarının tüm evrelerinde olduğu gibi muhalifliklerini harikulade yapmaya devam ediyorlar.

Fatih Terim zamanında çok güzel bir kelam etmiş: "Bu ülkede 70 Milyon Teknikdirektör var." diye.

Şimdi de 70 Milyon müteahhit, 70 Milyon doğa bilimci, 70 milyon Ekonomist .. kazandı ülkemiz. Yani ağzı olan konuşuyor.

Herşey daha güzel olacak.

5. skymount

skymount Nuri ERTİK

Favori Kamış:
    Dam Spezipower 180
    Favori Makine:
    Abu Garcia 100U
    En İyi Avı:
    Yayın,35 kg.,Aras
    Peki,
    Proje nasıl proje olur?
    Nasıl sunulur ve neler olur içinde?

Bunun ışığında bu KONUŞULAN projeyi değerlendirsek?

Her şey nasıl olacak bilsek?

(daha önce olanlar olacakların göstergesidir unutmadan.)

6. melih ergin

melih ergin melih

abi bu altta 57.alay hikayesini link olarak atmak istiyorum video anlatım belki 10larca kez dinledim cok güzel bu konu altında link atabilirmiyim

7. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR55 MAKİNE
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Evet haklısınız ülkemizde terör var Hep aynı yerlere bütçe ayrılıp yatırım yapılırsa terör olur hep aynı yerlere yol elektirik su hastane getirilirse terör olur hep aynı yerlerde iş imkanı olursa terör olur

Ama Terör olduğu nükleer santral yapmayalım bu ülke için çok tehlikeli olur demiyor.....neden acaba boru hattımı daha tehlikelide onun için yapılmıyor.....

8. Dejavu

Dejavu volkan

Favori Kamış:
    Shimano Nexave 4.50 200
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero Surf Leader CI4+ 35
    Diğer bir politikacı bir kaç projesinden bahsettiğinde Kaynak nerede diyor. Kendisi kanal açmaktan bahsediyor. Ben anlamadım bu durumu,,, Kendisinin bilmediğimiz ayrı bir bütcesi var sanırım..
    Bunun dışında doğa ile uğraşmamak lazım diye düşünüyorum. Oraya kanal açılsa bana faydası ne çocuğuma faydası ne ? Boş boş işler başka birşey değil.
    Dere yapsın dursun.

9. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Ben ne şu particiyin nede bu partici sadece ülkesinin geleceği için kaygıları olan bu ülkeyi gerçekten çok seven bir vatandaşım ne sağcıyım ne solcu futbolcuyum futbolcu.
    Bence bu konuya siyasi bir görüş ekleyerek bakmak doğru değil
    Bu arada bazıları yanlış işler yapıyor bazılarıda bu yapılanları kullanıyorsa bu yanlışı aklamaz.
    Bu saydığınız işler yapılırken nükleer enerji kullanımı hesler vb. vatandaşın isteği doğrultusunda yapılmıyor önümüze ne konulursa eyvallah demek zorunda bırakılıyoruz.
    Köprü gereki yeri gelir baraj gerekli ama boğaz dururken öncelikli olarak bu boğazı korumak dururken başka projeler üretmek dururken öncelikli olarak kanal yapmak niye....

10. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    gerçekten inanıyormusun tüm kalbinle ?? peki nasıl olacak ??? :confused: :)

çok eskilerde istanbulda koca adamlar sokaklara döküldü

eskilerde üniversite ögrencikleri sokaklarda

yeni eskilerde . memur-işçi-doktor-eczacı-ögretmen hukukçu yürümeye başladı

şimdilerde lise talebeleri indi sokaklara

doguda sokalar savaş alanı ..

adam resmen silah kullanacagım diye koca Atatürk ülkesini tehdit ediyor

eskiden postal vardı elleşir -durdurudu şimdi o da yok..

gerçekten inanıyormusun herşeyin güzel olacagına ?? tam yeri ve zamanında bir çılgın proje ile herşey düzelecekmi??.. bana bir mum ışıgı göstersene sana minnettar kalayım...maytap atan çocukların ellerinde okul çantaları ,,, yada sokak aralarında misket oynarken ,, görebilecekmiyiz.. bir ışık göster mum olsun razıyım ..ama bana kanalı gösterme..

Son düzenleme: 28 Nisan 2011
  11. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Uğur kardeşim ilk olarak hitap şeklimiz ve yazı uslubumuza dikkat edelim tartışırken bile medeni olarak kimseye hakaret etmeden rencide etmeden tartışalım
    Sitelerde yazı yazarken büyük yazı yazmanın anlamını öğrenelim lütfen daha nazik ve dikkatli olalım

12. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    uslub uslub uslub sizden yaşça büyük olan bu kişilerle konuşma şekliniz insanlara yaygaracı diye hitap eymeniz hiç hoş değil
    Kimse kimsenin fikrini beğenip zorla onay vermek zorunda değil tabiki eleştirmek en doğal hakkımız fakat bunu yaparkende saygı çerçevesinde uslubumuza dikkat ederek yapmalıyız değil mi güzel kardeşim benim
    tabiki herkes herşeyi bilemez ama insan oğlunun en büyük özelliği iyi ile kötüyü ayırt edip yorum yapmasıdır değil mi şu an bizlerinde yaptığı gibi şeker kardeşim benim

13. ssdk

ssdk Ahmet

Favori Kamış:
    V-System 2,70
    Favori Makine:
    Shark 10
    Herşey güzel oluyor zaten. O bahsettiğin postallar basamıyor artık bu milletin kafasına bu bile güzel olan şey :) . O bahsettiğin sokak savaşları, bu ülkenin dev projeler üretmesine mani değil. O sokaklara inen liseliler bu ülkede demokrasinin gereği olan, kaybettikleri haklarını savunma yöntemini uyguluyor.

ABD aya gittiğinde ağzımız açık "adamlar aya gitti bee" dedik,
    ÇİN dünyanın en büyük barajını yaptığında "adamlar çalışıyor" dedik,
    Almanlar en kaliteli otomobilleri üretti biz sadece binebildik,

Şimdi Türkiye Dünyanın konuştuğu projeleri üretiyor. Hep biz konuştuk, artık onlar konuşuyor.

Bu ülke Dünyada 17. Büyük ekonomi oldu,
    Bu ülke Dünyada İnsansız Hava Aracı üreten 3. ülke oldu,
    Bu ülke Kendi Savaş gemisini üretmeye başladı,
    Bu ülke Tamamen yerli uydu üretiyor artık,
    Bu ülke 4 yıldır İMF olmadan yürüyor artık,
    Bu ülkenin ayağındaki prangalar kırıldı,
    Bu ülkenin ölü ruhu dirildi,

Bu ülke küçük değil artık, büyük bir ülke. Azıcık ta olsa gurur duyun Ülkenizle.

14. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Canım kardeşim ben ülkemle her zaman gurur duyarım ama.....
    o Amerikan postalları değilde uçakları senin hava sahanı kullanarak Irak ' ı masum insanları bombaladı,katliyam yaparken senin topraklarını kullanarak cephane götürdü
    Senin askerini kullanarak Afganistanda güç oluşturmaya çalışıyor ve oradada katliyam yapıyor.
    Libyayı yani oradaki masum insanlarıda bombalarken senden asker istedi
    Meydanlarda sokak savaşları olmuyor diyorsunuz fakat doğuda ve bir çok ilimizde insanlar polisimizle çatışıyor.....
    IMF olmadan yol gidiyoruz ama hala borcumuz var o borç kalsın biz çılgın projoler yapalım.........

15. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

MUSTAFA bey konuyu çarpıtmaktan başka bir amaç yok şu yazınızda. arkadaşın teknolojik gelişim projesiyle sokaktaki milislerin ne alakası var.Mental gelişim teknolojiyle olmaz.ikincisi tezkere konularını neden bu ortama sokuyorsunuz ? Burası siyaset meydanı değil arkadaşlar. Yorumları konuyu saptırmadan yapalım. Siyaseti 12 haziranda yaparsınız.Saygılar.

16. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    tüh unutmuşum bak bütün bunlar son 10 senede olmuş..hay allah özür dilerim..

konumuz kanal kardeşim..şu anda halledilmesi gereken bir sürü iş varken bu kanal yarın sabahı gül pembesi yapmayacak..yada bittiği zaman ülke ab üyesi olmayacak..

bahsettiğin işlerin çogunuda Ankaradaki efendiler yapmadı..ulkemizde Ankaradakiler tarafından deger verilmeyen azınlık beyinler yaptı..

17.büyük ekonomi derken birazda memleketteki kredi kartı boçlarından - hacizli mallardan - kapanan işyerlerinden de bahsedermisin..bankaların kredi vermek için on takla attıgından - bir malı satmak için nerdeyse ömür boyu taksit yapıldıgından da bahsediver....

neyse boş verin bu konuyu sonu yok...

ama çok önemli bir şey daha varki ..bir gün gelirde bu millet o sevmediği postalı arar hale gelirse hiç şamayın.. etrafımızdaki ülkelerin halini ben izlemiyorum bıktım artık ama belki izleyen vardır..
    doguda ermenistan azerbeycan karabag - iran her türlü numara var - ırak beli büküldü bir daha düzelmez-işgal altında - suriye karma karışık - yunanistan her an kuyu kazmaya hazır - kıbrıs bitmeyen sorun - ve güneydogu meslesi..

bu postal bize lazım unutmayalım..hiç bir avrupa ülkesinde bu kadar sorun yoktur..dogal olarak bizim postala karşıdırlar.. ayrıca kuvvetimize..gücümüze..

korkarlar.. bizden..postalımızdan..

bir ülkeyi çaktırmadan nasıl çökertirsiniz?? işte bu şekilde..içten içe..soguk savaş taktikleri vs..

merak etme bu memleket için senden önce canımıda veririm gururda duyarım ama gurur duyulacak insanlara ve olaylara..
    haberin varmı kardeş senin ege üniversitesinde son beş yıl içinde kaçtane yeni tür bulundu.?? ve dünyaya tescil ettirildi.. benim gururum onlar..ve benzeri insanlar..aselsanda ki 3 araştırmacı ruhu şad olsun..

emeklisi hastane kapılarında son nefesini verirken trakyada kanal açan zihniyet değil..;)

şu anda haberleride izliyorum , alt yazı geçiyor
    - çatalcada çılgın sevinç...

başka bir kanalda acaba şu alt yazı varmı?

- şırnakta buruk bekleyiş..

araziler 3 e katladı..bedava para ne güzel değilmi alınteri yok bişiyok..beleş para..yarasın millete..

Son düzenleme: 28 Nisan 2011
  17. melih ergin

melih ergin melih

18. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Güzel kardeşim siz hala anlayamadız galiba tüm cevaplarımda benim bir siyasi görüşüm olmadığını şu partici bu partici olmadığımı daha ne kadar yazmam lazım
    Amacımız burada siyaset değil ama yazılan yazılara cevap zorunluluğu doğduğu için yazıyorum siz konuyu başka meralara çekmeyin

Burası her modern insanın saygı çerçevesinde tartışma yapabileceği bir ortamdır sade balık avı konuşulmaz hayat sade bundan ibaret değil yani hep laylaylom değil

En azından ben insanlara birşeyler anlatırken uslubumu bozmuyorum değil mi....

Dediğim gibi ben şu partici veya bu partici değilim bu konuda anlaşalım Siyasi bir görüşüm veya siyasi bir partiyi savunduğumda yok sadece yaşananları gerçekleri paylaşıyorum
    Şunuda olgunlukla karşılkıyabiliyorum kimse kimsenin görüş ve düşüncesini benimsemek zorunda değil ama en azından zıt bir görüş sunarken kimseyi rencide etmemeye çalışıyorum

19. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    Sevgili Mustafa çok güzel bir söz vardır kim demiş bilmeme ama ben bunu çok severim ve bizde çok iyi uyar

Uyumakta olan bir insanı uyandırmak kolaydır . ancak uyuyormuş gibi yapanı uyandıramazsınız.

20. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    Gayet net anlatıyor kişi gerçekleri.. ama yeni nesiller o mezarlarıda unutacak

çok yazık

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.