çilgin Projenin Ucu Bize Dokundu

Konu, 'Genel Konular' kısmında burman tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE 4.50 mt sörf kamış
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    yav bakıyorumda hani olursa diye projelere ,çıkan resimlerde fevkalade gökdelenler vb yüksek yapılar en basit bir sitede oturmanın yaşamanın bedeli herkezce
    malumdur işte güvenlik parası ,aidat ,temizlik parası ,tamirat kırık,çıkık vb mecburiyetler yani ben ortalama kazancı olan aileler bireyler 800/1000/1500 civarlarında sabit geliri olan olmayan insanlara orada yer olacakmı ben bunu cidden merak ediyorum yoksa çok ama çok ciddi bir duvarmı konulur insanlar arasına zengin semti fakir semti diye etiler ile armutlu arasındaki fark belli ha kaynaştılar elbette benim yörenin yarısı armutluda otururda oradan biliyorum neyse konu uzadı gidiyor /biz işe deniz ve doğa tarafından bakıyoruz ama balığın olup olmaması yerleşimlede kullanımlada alakalı olacaktır

2. skymount

skymount Nuri ERTİK

Favori Kamış:
    Dam Spezipower 180
    Favori Makine:
    Abu Garcia 100U
    En İyi Avı:
    Yayın,35 kg.,Aras
    "Büyük Birader" iş başında...
    Kitabı var merak edene...

George orwell'in...

Bir yerden bulup okursanız,ülkemizin şu anda yaşananlarla benzerliklerini göreceksiniz...

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Bu meshur kanal projesi hayata geçirirse en azindan omuzumuzun ustunden kamis atan sayisi azalir kollarimiz birbirine çarpmaz diye düsünüyorum :) tam bir çevre katliyami en iyisi atalarimizin yaptigi gibi gemileri karadan kizakla geçirmek haha çilgin proje sinir tanimiyor:) kum çekiyoruz derken neredeyse terkoz golunu karadenize katiyorduk kanali yapinca olimpiyat stadinin akibetine yakin bi sonuç çikar gibi. Bogazlar uluslararasi statüde kim geçer 150 metre enindeki kanaldan :s

4. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    1ay var seçime, kafamızı iki elimizin arasına alıp iyi ve doğru düşünürsek..!! belki birşeyler olabilir...:confused:

HAYVANLAR ÇİFTLİĞİ / GEORGE ORWELL.. okunmasında fayda var, yıllar önce okumuştum, bazı düşüncelerin değişmesine faydası olabilir..! ;)

5. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    GEORGE ORWELL,, in reklamı da oldu bakınız....hiç ortada yokken..

bir bakayım dedim kim bu yazar , hayatını anlatan yazıdan bir paragraf dikketimi çekti,

Gizli servisler ile ilişkiye giren bir yazar..ve ispiyoncu... (eğer dogru ise ?? )

düşündürücü..:confused: :confused: :confused:

http://www.urundergisi.com/makaleler.php?ID=227

Son düzenleme: 13 Mayıs 2011
  6. skymount

skymount Nuri ERTİK

Favori Kamış:
    Dam Spezipower 180
    Favori Makine:
    Abu Garcia 100U
    En İyi Avı:
    Yayın,35 kg.,Aras
    Muvaffak abim,
    Dediklerin doğru olabilir, kişiliğine bakmadım ama Büyük biraderde olsun, hayvanlar çiftliği de olsun, sosyalizm/faşizm eleştirisi olarak yazılmışlarsa da, sonuçta sistemin hep kazandığını gösteriyor.
    Yani, direnmek boşuna, yine büyük birader ya da malum hayvanlar/ın düşüncesi iktidarı koruyor.
    Bir şekilde bahsettiğin kurumların dayatmalarıyla eşgüdümlü...
    Ama bu kitaplar okunduğunda, yapılanlar ile günümüz çok benzer.
    Demokrasi yoluyla Hitler faşizmini de unutmamak gerekli.
    Evet, ABD savaş gemileri bu kanalın Montreu ya dahil olmadığı iddiasıyla, parasını bastırıp Karadenize geçerler...Irak'ta Nükleer silahlar olduğunu ispatladıkları (!) gibi..

Konuyu dağıttım sanırım...Pardon...

Son düzenleme: 13 Mayıs 2011
  7. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Huyumuz kurusun , dagıtmada üstümüze yoktur.. millet olarak..admin kızacak şimdi vallahi..:( :( :( :eek: :)

8. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    contorium yada diğer tarifiyle con.torium atom no60 facebookta bununla ilğili bir belgesel var. bu elemntin dünyada sadece istanbul boğazında bulunduğu ve bunun şu an en kıymetli elementlerin başında geldiği ,istanbulda boğazda ve daha çok hisarüstü semt ve boğazın diplerinde bulunduğu üzerindeki toprakta yetişen bitkilerin rengi pembe kırmızı ve bu bitkide erguva şimdi gelelim meseleye bunu yiyen balıkların şeklini görmenizi isterim ,ha bide bu çalışmayı yapacak yabancı firmaların gözü çıkacak hafriyattaki madenlerde ki bunuda kazıyı yapan firma alıyor zaten bu madende akıllara zarar bi merak ve seneryo var dip not olarak geçmek istedim saygılar sevgiler ah o videoyu bi izleseniz :)

9. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    ağabey saygılar ben o madeni daha öncede duymuş ve basından izlemiştim ,seyrettiğim bu videoda bana mantıklı ve inandırıcı geldi bunun üzerine paylaştım neşeli günler dilerim facebookta contirium diye arayıp +90 yazılı linki açınca izleyebiliyorsunuz :)

Son düzenleme: 14 Mayıs 2011
  10. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar,

bu konu içinde sildiğim ve maksadını aşan mesajlar nedeni ile bu konunun da diğer konu gibi polemiğe dönüşmemesi için, konuyu kilitliyorum. Bilgilerinize.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.