egede avlanan arkadaşlardan okuyorum çimçim kullandıklarını yazıyorlar ilk defa duydum nasıl bir yemdir bilenler yardımcı olursa sevinirim
Cahit abicim çim çim dediğimiz yem bu resimdeki abi, Ama genelde mamun kullanmayı tercih ediyorum ben şahsen. Umarım faydalı olmuşumdur abi Sevgilerimle.
tamamdır müjdat biz ona teke deriz,antalyada yaneç diyorlar yabancı değilmiş tanıdık çıktı ilgin için teşekkürler.
bu tekelerden sakarya başındada var oradan yakaladım akvaryuma koydum herhalde balıklar bir kısmını yemiş azalma var bu hafta yine toplayacağım.
Belkide bölgesel olarak farklı isimler kullanılıyor olabilir abi. Bazı yerde teke bazı yerde çim çim, Senin akvaryumdada azalma olduğuna göre demekki sonuşta balıkların çok sevdiği bir avdan bahsediyoruz,ha teke ha çim çim. Desene sana iş çıktı gene şimdi git bide teke topla işin yoksa , Sana kolay gelsin abi, Sevgilerimle, Allaha emanet ol.
Cahit abi bende topladım akvaryuma koycaktım ki eve geldiğimde ölmüşlerdi şişenin ağzı kapalıydı heralde ondan öldüler
mesajı levreğe gidemedim ama bakarsın salı akşamı gidiveririm bellimi olur bu arada bizim sülale levrek konusunda pek bi şanslıdır trofeyle dönebilirim oradan Bkz. Crazyfisher
selam arkadaşlar okuduğum kadarıyla teke ve çimçim aynı şeyler demişsiniz ama yanlış teke karidesin bir türü ama karides değil teke şeffaf renkte daha saydamdır çimçim karidesin diğer bir familyası ve kırmızı renkte dir. anladığım kadarıyla çupra avı için yem aranıyo çupra için teke, çimçim, madya, mamun farketmez ama sevme derecesine gelinirse en sevdiği yem madyadır sitelerde araştırma yaptığım kadarıyla ve deneyimlerimden madya biraz sert olması sebebiyle diğer yemlere oranla daha zor iğneden alınabiliyo sonyasında teke geliyo daha ufak ve su altında küçük kılcal hareketlerinden dolayı ilgi çekmesi daha çok oluyo, çimçim daha etli ve kırmızı olmasından dolayı kan rengi gibi bir ışık saçtığından göz yanılması ve etinin yatlı olamsından dolayı tercih ediliyo ve son olarakta mamın daha çok siyaha yakın füme renginde çupra ve mercanın sevdiği yemler arasında mamunun tercih sebebi ise yaydığı koku umarım bilgilerimi dikkate alırsınız. egede avlanmak baya zor da ii araştırmak gerekiyo saygılar.
Merhaba, öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Profiliniz bölümünden yaş, isim, şehir ve kan grubu bilgilerinizi girerseniz seviniriz. Keyifli paylaşımlar dileriz...
hadi bakalım şimdide madya çıktı bu nasıl bir şeydir birde madya ile bilgi verebilirmisiniz bu sene davutlara gideceğim faydası olur.