Çınarcık'ta Kalkan Avı - by "FisherVets"

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında N-ari tarafından paylaşıldı.

1. N-ari

N-ari Ari Kolanciyan

şimdi burda sonu bucağı gelmeyen bi tartışmaya girmek istemiyorum en kucuk olan balık 39 santim. dierleri 40 ve uzeri.

öncelikle balıkların hepsi limite uygundur.
    ikincisi sana bukadar sert cevap vermemin sebebi -tavrın-uslubun-

"kardeş balıklar limit ustu olabılırmı" desen bende "hayır olctum deıller" derım. benım takım cantamda metre var. olcerken sıgara paketı ızgara tahtasına fln ıhtıyacım yok. yok efendım lımıtten haberın varmı. olmasada bana lımıt oretecek kişi deilsin. bundan sonra cevap vermicem tartışmicam
    aksi bi durum olsaydı yöneticiler konuyu kapatırdı.
    teşekkür ederim.

2. aykut1970

aykut1970 aykut

Benim için zaten bu cevap yeterli diğer söylediklerinizi kaale bile almıyorum ;) ;)

Resimde görünen meyve suyu kutusu ve ayak parmağı kç cm gibi polemiklere hiç girmeyeceğim:p :p

sizlere limitler dahilinde güzel avlar denk gelmesi dileklerimle:) ;) ;)

3. balıkçı pehlivan

balıkçı pehlivan bülent

Favori Kamış:
    Ecusima 7000 Banax 4000
    Favori Makine:
    silver star lux
    En İyi Avı:
    2 kg minakop 2.5 kg kırlangıç
    Tebrik ederim kardeşim bu yoklukta hem de kalkan süpermiş.Ama iyi balıkçılığını badırmada da tesçil ettin çok yakışıklı çipura tutarak. çınarcıkta kalkan bandrmada çipura daha ne olsun.Ayrıca seni tanımaktan da memnun olduğumu söylemeden geçemiyeceğim.İnşallah iyi zaman geçirtebilmişizdir. dostça kal balıkla kal

4. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    n'ari kardeşim seni tanımak güzeldi :)

ehh buradada bir çuprayla idare ettin işte:rolleyes: hadi sen tuttun bide tutamayanlar var demi:p

bundan sonra kalkan tutmaya senin yanına gelecez heralde ;)

5. james hatfield

james hatfield yasin

En İyi Avı:
    7.5 kg. sazan, 1 kg cupra
    Denizlerde ve İç Sularda Amatör (Sportif) Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 37/2 Numaralı Sirküler'e göre kalkan balığının boy limiti 40 cm,miktar limiti 2 adettir.

kanımca balıklar limit dahilindedir...tamamen foruma bilgi amaclı yazdım merak eden olursa diye

6. N-ari

N-ari Ari Kolanciyan

abicim seni tanımakta çok eylenceliydi çok guzeldi ben hersey için teşekkür ederim . çınarcığa yalovaya yolunuz düşerse mutlaka beklerım yolunuz dusmesede dusurelım abı:)

gelın abı uğursuz adamalrı getırmedıkce basımın ustunde yerınız var:D bugun sabah ta 1 tane kalkan tutum abı gelın beraber tutalım:)bugun 3-5 sulunez cıkardım. senı andım:)

teşekkür ederim benim tuttuğum balıkların en kuçğu 39 cm tebliğe görede %5 kucuğune izin veriliyor. ayrıca balıkların hepsi erkekti. teşekkür ederim.

7. aLy

aLy Ali

Tebrikler özledik bu kareleri :)

8. sea_basser

sea_basser ahmet

Favori Kamış:
    alba star 2.4 m olta
    En İyi Avı:
    75 cm barakuda
    güzel bir Kalkan Avı olmuş emeğine sağlık

9. Emre1997

Emre1997 Emre