herkese selamlar bugünki av yerim fener ayakapı durağı arkası yem olarak kıraçe şak şak takım klasik çinekop takımı taze yem şart sarıkanat alamadım ama çinolarda fena değil 15 tane falan ama güzel zevk verici bi av oldu balıklar gayet güzel asılıyorlar sabah 07.00 den 09.30 a kadar güzel o saatten sonra bişey yapmadı ama bellide olmaz işte balıklar benim için şu balığın vurmasını beklemek varya bambaşka bişey balık vurunca şöyle güzel bi tasma ve yakalanan balığın kafa vuruşları yokmu bitiyorum sevgiler ve saygılarım ile herkese rastgelsin............
Mustafa nevaleyi birkaç saatte çıkarmışsın.. Tebrikler. Çok güzel görünüyorlar. Canım çekti vallaha.. Yarın bizim balıkçıdan 1 kg alıp atayım fırına bari...
mustafa yebrikler ben gece 02:30 gibi biraz birilerinin gazıyla eve döndüm 2 çinekop 1 sarı kanat aldım 1 çinekopta emre tuttu bunada şükür haftaya ama kesinlikle dönmek yok
cihangir hocam sağolasın imkan olsada sana bile yolardım ne demek deniz varken pazaramı yolayacağız seni
hüseyin abicim sağolasın ama biliyosundur benim krallıkta falan gözüm yok kendi halimde az çok bilgisi olan bi balıkçıyım fazlası beni aşar
sağol neşat vakit bulamadığım için ve yanlış yerlerde vakit harcadım sonuç biraz geç kaldık ama gidemediğimiz zamanlar sen o zevki bize yaşatıyorsun zaten ellerine sağlık
teşekkürler erdem abi düşüncelerini anlıyorum mesutun hiç şansı yok senin elinden kurtulamaz inşallah dileklerin olur rastgele...........
tebrikler bizim buralarda pek çıkmıyor bulabildiğim zaman kaçırmıyorum ızgarası çok güzel oluyor lokum gibi