Yer izmir Alaçatı Amacım lidaki yada çipura avlamaktı. Ancak dip yapısı aşırı kayalık ve taşlık olduğu için tüm hevesim kırıldı. 10 kere takımı kopardıktan sonra dip oltası yerine kefal denemesi yapayım dedim. Her zamanki gibi ekmeğe sarma yapıp oltamı suya gönderip kefallerin yolunu gözledim. Uzun bekleyişten sonra Kefal avımda istediğim sonucu vermedi. 2-3 tane parmak kadar kefalden sonra son olarak bırakma yapayım diye heveslendim. Yakaladığım ufak kefallerden ikisini yanımda olan en büyük iğnelere (2-3 numara) canlı canlı takıp attım. Kıyıda yatıp havanın tadını çıkarırken kamışımın suya düştüğünü gördüm.Takım ve ve beden 0.30 luk berkley misina ana gövde ise 0.14 lük ip olmasa bu balığı asla kıyıya alamazdım. Yaşadığım heyecanı herkezin yaşamasını isterim. Koskoca kıyıda tek başıma sevinç çığlıkları attım.
Kuzu O, Kuzuuuuu Ilk önce tebrikler ve Rasgele Eline, koluna saglik Hemserim benim Keske konuyu baska isim altinda acsaydin Mesela söyle: Antalyali Arkadaslarin Dikkatine!!!! Rasgele
hayalimdeki balık .. tebrikler.. çesmeden cıkmasıda güzel..bi izmirli olarak icimi bi heyecan kapladı
Namık işi biliyor arkadaşlar 2-3 gün yok Pazartesi gelecek ava çıktı. Fakat bunu görünce nediyeceğini tahmin etmek güç değil.... Arkadaşım bu arada tebirk ederim. Alaçatı'nın neresinden aldınız bu kuzucuğu
Nail tebrikler temennim daha nice böyle avlar yakalıyabilesin. Antalyalıları inşaallah gayrete getirir bu av skor..... ege.1 akdeniz.0 kuzuculara duyurulur
Mukemmel bir avmıs Nail abim... Mutlu'nun çipurasından sonra hayranlıkla baktığım yegane av wallahi... Ben o takımladan cekemezdım gene ustalıgını konusturmussun walla... Darısı başımıza...
Önce Mutlu sonra sen. Nail size ne oluyor? Ekip tek tek kuzuları götürüyor. Acaba sıra kimde? Bakalım bunu göreceğiz. Dostum gerçekten muhteşem bir balık. Şansın umarım hep böyle olur.
[/QUOTE] Harikaaaaaaa... hayacan vericiii bir av....bana barakudayı hatırlattın valll... haftaya bir dahah denemeye değer....
Maşaallah Maşaallah, heralde bunu çekmek insan adrenalini patlatır. Tebrik ederim, şansınız bol olsun.