Kıyıkışlacık gerçekten süper biryer. Bir kere gittim hayran kaldım. Balık cenneti. Serpme ile lidaki levrek yakalanan bir yer. Arda orasını iyi biliyor musun? Gittiğim yeri seninle paylaşmak isterim.
net 3kg evet abi çipura 3kg. kıyıkışlacığı iyi biliyorum uzun senelerdir gidiyorum sen neresinde avlanıyorsun anlatırmısın azcık?
Darılma gücen me ama bana 3 kg gelmedi. Ben idda peşinde değilim göz kararı burdan tahmin ediyoruz. Mutlunun tuttuğu da o zaman en az 6-7 kg olmalı ona bakarsan
o balığı sattık abicim. elektronik tartıda tartıldı net 3kg geldi. tartılmamış olsa yaklaşık yazardım! saygılar
en iyisi mangalda.kaba walla bu balık mangalda pek iyi pişeceğini zannetmiyorum..En güzeli kabalar oluyo tam kıvamında oluyolar bu büyükleride paraya çevirmekte hiç bi sakınca görmüyorum ayrıca mangalda gamiti tek geçerim
resimdeki çipura 1.5 kg. bu tuttuğum ilk kiloluk çipuraydı. yemeye çalıştık pişiremedik büyük olduğu için. sonra tuttuğumuz irileri hep satıp yerine başka balık aldık. ortada ticari bi amaç yok...saygılarımı sunuyorum
Sevgili ARDA öncelikle bizler burada bu forumda amatör balıkçı olarak bulunuyoruz. Amatör balıkçılığın tanımı; Sadece rekreasyon, spor veya dinlence amacıyla yapılan, maddi ve ticari kazanç gayesi gütmeyen, avlanılan ürünün satılmadığı balıkçılık etkinliğini olarak sirkülerde tanımlanmıştır. Her ne olursa olsun amatör balıkçı isen tuttuğun balığı satamazsın. umarım bu açıklamadan sonra duyarlı olur. Gereken hassasiyeti gösterirsin Sevgiler....
Nöbetci Cavusum Bekle biraz Arda o Tip bir Balikci degil Isin gercegini ben biliyorum Ama yinede iyi uyuttuk sizi haa Birazdan Arda ilk Topu atar. Haydi Arda
topa tüfeğe gerek yok abi. sirkülerde yazıyor diye 3kg lık balığı pişirmeye çalışıp pişiremeyip de mundar etmeyiz biz. balığın mundar olmaması benim için sirkülerden daha önemli. bi kere denedik beceremedik bi daha da yapmam! demekki o kadar da amatör değilmişiz! herkese hayırlı avlar diliyorum mümkünse daha fazla yorum yapmayın üyeliğimin de iptalini istedim zaten. herkese rasgele