Çipura avımız

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında metallurgist tarafından paylaşıldı.

1. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Gültekin kardeşim, balıksız geçen bu günlerde bu güzel balıkların için tebrikler.:) :) :)
    Sevgiler hoşça kal.:) :) :)

2. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    teşekkür ederim orhan abi. barınaklarda her gitmeye bir kaç parça çıkıyor burda yaz boyunca işte tavalık kıyıdan fazla beklenim olmuyor bunlar bonus niteliği taşıyor.

3. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Captain 1525 Cast Strong 360
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    Gültekin Bey raporunuzu roman oku gibi zevkle okudum.Ben de zamanında İskenderun barınakta çokça avlandım.Güzel çipuralar,sargozlar,kaya balıkları aldım. Çocukluğum oralarda geçti.Şimdilerde Kocaeli Gölcük te devam ediyorum.Ama İskendrun un tadını vermiyor. Gerçi sizi de hatırlar gibiyim.Demirçelikte oturdunuz mu hiç ya da Aytekin diye ikiziniz var mıydı?

4. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    beğendiğinize sevindim. eski zamanlarda pek fazla ava düşkünlüğüm yoktu ne olduysa demirçeliğe taşındıktan sonra oldu. şöyleki 2009 yılından beri çupra vede diğer türlere heves sardım. ilk taşındığım yıllarda benim için izmarit ti denizdeki balık yada pendikte nadiren mezgit binde bir ömerli barajında israil sazanı herhalde hatırlamıyorum bile bir sazan türü geliyordu ama :confused: . şimdiki aklım olsa herhalde boğazda çinekop başka yerde eşkina kovalar dururdum. hele o zamanlar çocuk yoktu hanımda dersane öğretmeni olduğundan tüm hafta sonu yanlızdım evde bilgisayar oyunu oynar dururdum :)

ben aslen osmaniyeliyim 2003-2007 arası istanbulda oturdum. 2007 yılından bu yana demirçelikte çalışıyor vede ikamet ediyorum. erkek kardeşim yok malesef

5. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Çipuralar nede güzeller.

Tadında ve gönlünce nice avlara kardeşim. Selamlar.:)

6. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    Teşekkür ederim nuri abi. hepsimize bareketli avlar olsun

7. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    eh işte Allah ne verdiyse
    dostum sana söylenecek söz yok gerçekten, süpersin. züber. Teşekkür ederim, seni atçekçi yapamayacaz galiba. Ama senden ricam, ağustos sonu eylülde sabah namazı barınağın dış kısmından herhangi marka herhangi renkte bir sahte ya da kaşıkla atışa başla. Atçekçi olursun. kısmetse. Bu arada bir adet 4 cm lik çatalkuyruk tuttum cumartesi. dünyalar benim oldu. nesli tükenmemiş garibin. 3 adet 7-8 cm çupra iade edildi mahmudun göl kamışı tekniğiyle. bir adet bile gümüş alamadım. öğme iş atakaş arası bölgede 5-8 arası tavuk göğsü karides bulanık yerler denenmiş olup ya bu iş ustalık işi be. Yapamıyom alamıyom. Mangalı gerçekten süper olur gibi geliyo lagosun abi

8. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    senede 2 lagos yakalasan o boylarda bizim her avda yakaladığımız çupralara bedel dostum avların daim olsun