Çipura mırmır ve tral (iskenderun 3. Geleneksel Sportif Olta Balıkçılığı Yarışması)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında metallurgist tarafından paylaşıldı.

1. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg

teşekkür ederim. ben sizi tanımadığımdan size bir selam gelmişti önceki sayfada sanırım. vesile ile iletmiş olayım.

nevzat ben aslında konu açmıştım 4 gün öncesinden

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=51181

nevzatım şöyle kapışmalı bir yarışma daha güzel olacaktır eminim. ömrümüz olursa ekibi bekliyorum seneye. kasım ayında yapılır yine büyük ihtimal ile. geçen yıl 20 kasım idi bu yıl 11 kasım muhtemelen seneyede bu tarihlerde yapılacaktır. hem başkanlık tescillenmiş olur reeling :D

2. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Yeni Iskendlerun'lu Nevzat ile yine kendi mekaninda kapismak keyifli olacak :D Seneye gorusmece :)

3. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    yazıyorum buraya ararım seneye:D işim çıktı dişim ağrıdı demeyin ona göre idk (tabi allah keder vermesin öncelikle). kapışma kıran kırana geçecek gibi görünüyor

4. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    Okuma Octana OT-40 8 bilyeli
    En İyi Avı:
    (CEYLAN PALAMUTU 1.250 KG) (LÜFER 1 KG) (LEVREK 1.KG ) (SAZAN 53 cm)
    Hemşerim tebrikler, senin adına dereceye girdiğine sevindim, aslında sana iyi bir rakip gönderecektim ama kısmet olmadı (kardeşimi) başarıların devamını dilerim :) selamlar saygılar..

5. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Hiç dikkat etmedimki acaba silstar nasıl, gamlanıyor mu? Beden misinası olarak kullanıyorum ve kasnağa sardığım için nispeten gamlansa da demekki pek bir ehemmiyeti yokmuş ki hiç dikkatimi çekmedi. Kösteklerim ise şimdi ismini unuttuğum başka bir markadan. Dolayısıyla takım genelinde öyle can sıkacak derecede bir durum yok. Hem onun uzama/esneme özelliğine gözümü dikmişim, gamlansa ne gam.:D :eek:

6. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    teşekkür ederim dostum. görüşmek üzere

7. alkan31

alkan31 akif

benım soylemek istediğim gerçekten çok özverili bir çalışma ile bütün herşey düşünülerek düzenlendi bu yarışma, onu belirtmek istedim sizler oldugunuz için yarışma yarışma oluyor. herkese tekrar teşekkur ediyorum. katılamayan arkadaşlar için soyluyorum OBAF'ın sitesinde duyuru mevcuttu sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla, internet haber sitelerinde ve MKU resmi internet sitesi gibi çoğu yerlerde duyurular yapıldı. Unutmadan birkaç düzeltme yapmak isterim, saha Hakemlerimizden sadece 2tane lisans öğrencisi vardı diğerleri master,doktora ogrencılerı ve araştırma gorevlısı hocalarımızdı. 10 kişiye 1 hakem düşüyordu, levrek avlama sınırı 24cm

8. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    sayın hocam yada sevgili öğrenci kardeşim. açıkçası kaç kişiye kaç hakem düştüğü konusuna fazla takılmadım. bana düşen hakem arkadaşı da söyledim öğrenci öyle ayak üstü az bir sohbetten hakemlerin öğrenci olduğu yönündeydi. Yapım itibari ile polemiğe girmeyide pek fazla sevemem benim özümde birdir sözümde birdir.

ama benimi sınıyorsunuz ne onuda anlamış değilim şunumu söylemeye çalışıyorsunuz yarışmada MKÜ tebliğ 3/2 ye aykırı hareketmi etti 24 cm ile tebliği açıp okumanızı öneriyorum. Ben açıkçası MKÜ nün bu güzel organizasyonu gerçekleştirirken böyle bir hata yapmış olabileceğini düşünmüyorum ve katalogdada 25 cm yazdığını biliyorum.

bu yarışmaya geçen yıl sırf amacından dolayı katıldım ve herhangi bir önemli durum söz konusu olmadıkça ve katılmam üniversite tarafından engellenmedikçe katılacağım ve bu yılda tüm üye olduğum forumlarda duyurduğum üzere katılımın artması için karınca kararınca katkıda bulunacağım. Çıkıp oraya aslanlar gibi marşımızı söyleyip hoşuma gitmeyen noktalarıda belirteceğim. NOKTA

9. umutemin

umutemin MEHMET EMİN GÖKALP

Gültekin abi tebrik ederim... Ben olsaydım yanında yine kısmetini kapatırdım kesin :)

10. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    yok be emin. sen varken yanımda atçekte 3. balığımı aldım bak o gün bugündür atçekle balık alamıyorum ::D reeling

hem sen olsan o akşam atçekte bir büyük balık olur büyük balık dalında birinciliği kapardık

11. crysannche

crysannche Nevzat

Favori Kamış:
    Shimano Aerocast, Okuma Cedros
    Favori Makine:
    Cormoran,Cormoran,Cormoran
    En İyi Avı:
    Minekop 5 kilo..

The Lord Of The Surf Casting....

Adana ekibi gelipde ortalığı dagıtınca bir daha siz gelmeyin demek yok. :D
    Orhan abi ve saz arkadasları ile İskenderun'da balık bırakmayız simdiden söyleyeyim. reeling

Ama bir dakika ya ben Adana ekibinde mi olucam yoksa İskenderunda mı? Eski Adanalı yeni İskenderunlu olarak kararsız kaldım. :D

12. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    seneye kıran kırana geçecek desene nevzat. ben böyle heyecanlı kapışmalara her zaman varım. reeling

13. crysannche

crysannche Nevzat

Favori Kamış:
    Shimano Aerocast, Okuma Cedros
    Favori Makine:
    Cormoran,Cormoran,Cormoran
    En İyi Avı:
    Minekop 5 kilo..
    Allah'dan bir mani çıkmaz ise harika olacağı kesin. Kıran kırana geçermi bilmem ama çok tatlı bir rekabet olacağı garanti. reeling