Cem Hüseyin abi sözümü geri aldım sizin mırmırların hastasıyız zaten daha nice güzel avlar nasip olsun inşallah.
Aykut abicim çok teşekkür ederim gerçekten heyecan bağlıyo bizi balığa ama ben yakalamasamda farketmez oltalar sudaysa hakketen huzurluyum. Abi şu mevsim geçmeden çipuraları toparlamak lazım bende icraat yok bu aralar kendime kızıyorum bi numara yapmıyorum die inşallah bu çipuranın devamı gelicek tebriklerin için tekrar teşekkürler saygılar selamlar abi görüşmek dileği ile
abi babaya götürdüm onlar yedi ben bir parça tattım lezzetti yarım kiloluk olanlardan daha lezzetsiz ve eti sert gibi geldi ama abi sen içini geçirme benim buzluk balık dolu buzluktan istemiyosan hemen tazesini tutarız, bir büyük eşliğinde....gerisini yazmıyım abi kimsenin ağzı sulanmasın gece gece
bu boyda bir çiprayı sudan kesmek,o kafa atışları .... fotoğrafı bile bunları hayal etmeye yetiyor, harika bir av çıkarmışsın erman, işin bundan sonra sanırım daha zor
Özgür abicim çok teşekkür ederim çok dogru söylüyosun daha iyisini yapmak için gerçekten çok çalışmam gerek ama kasıma bişey kalmadı bu kadar iri olmasada adet olarak tatmin edici avlar yapıcağımı umut ediyorum abi tabikii çok çalışmam gerek çoook
kusura bakma ama beni buzlukta ki balıkla kandıramazsın...taze taze tutmamız gerek...sonra yerken bir büyüğe danışırız avın inceliklerini...