Nuri abi giden daha fazla balık , çünkü sahil kedi kaynıyor ayrıcairilerini sanki özellikle seçiyor. Sadece kovaladım şiddet olmadı.
Kedilere şiddet uygulamak;çarmıha gerip şöyle demek lazım;söyleeeeee bir daha çalacakmısın haaaa. Veya filistin askısı,olmadı falaka,yine olmadı manyetolu elektrik.
yuuuuuuuuuuuuh yuuuuuuuuh yuh adım ıişkenceciye çıkaracaksın be kardeşim, tanıyan var tanımayan var ayrıca panter Emel ile başımı belaya sokmaya hiç niyetim yok.
Nuri abi Allahını seversen yazımın neresinde kedilerimizi hırpaladığıma dair bir yazı var , beni düşürdün Cemal kardeşimin diline gelde kurtul kurtulabilirsen.
Sevgili İsmail, konu orada kapanıp gitmişti aslında. Şahsi bir itham-suçlama yok ve bunu yapmaya da hakkım yok. Ancak kullanılan şu ifadelerin tamamı belki ironik, yahut trajik bir durum için serdedilince, kedilerimizin fiilen olmasa da en azından lafzen hırpalandığını düşünmeden edemedim. mendebur hayvan yüzünden hiç çoğalmıyordu. o nankör halen arkamdan miyavlıyordu. tavuk etimi çaldı bu hayvan sinir bozucu bir şey bitirmiş o melun. içini yosun doldururdum İlle hırsızlık malı olacak nankör haramzadeye.
Söylediklerinde haklısın sevgili Nuri abim , fakat sende gayet iyi bilirsinki halk arasında kedinin adı birkere nanköre çıkmış eeeee bizlerde bunu siz büyüklerimizden öğrendik , bizim icadımız değilki.
Hani biz kardeştik , zoru görünce kelepir fiyata sattın beni kardeşim.Bende bir kamyon dolusu çıra var gerisini sen düşün.
Abi gözünü seveyim öyle deme bizim tilkici özcan ustada konuyu takip ediyor ,maazallah hepsinin derisini yüzüp kaban yapar,zaten onun geldiği günden beri zeytinburnunda kedi kalmadı.