Çok ACİLLL YARDIM ARKADAŞLAR(avlak)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında desperado20 tarafından paylaşıldı.

1. desperado20

desperado20 Soner

Favori Kamış:
    2.70 anten 10 bilyeli fisherman makine
    En İyi Avı:
    2.5 kg sarı sazan
    Öncelikle şimdiden hepinizin bayramını kutlarım ! Sevgili abilerim ve kardeşlerim bayramın 2 günü nasipse balık tutmaya gideceğiz Denizli merkezde oturmaktayım Yapraklı barajında karar kıldık baraja gitmeyeli 3 yıl oluyor orası hem doğa bakımından hem balık bakımından zengin bi yer olarak biliyorum yani hem piknik yapıp hemde balık tutabilceğimiz bi yer lakin forumlarda baraj hakkında pek hayırlı haberler yok Denizli merkezde oturmakta olup manisa demirköprü barajına doğru yolumuzu değiştirebiliriz lakin demirköprü deneyimim yok ne yolunu nede neresinde balık tutulacağını neyle avlanılacağnı bilmiyorum Acaba YAPRAKLI mı DEMİRKÖPRÜ mü yakın zamanlarda giden arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim ve denizliden manisa demir köprü kaç km dir ? nasıl gidebiliriz tabiki eğer demirköprü olursa yem olarak ne kullanmamız gereklidir ortamı zemini nasıldır Bir alternatif daha var ÇİVRİL IŞIKLı gitmişken hevesimiz kırılmasın istiyorum yardımlarınızı bekliyorum !!!!! İYİ BAYRAMLAR

2. Soner kardeşim "çok acil" görünce bende farklı birşey algıladım..neyseki okuyunca için rahatladı..Eminimm merayı tanıyan,bilen arkadaşlar yardım edeceklerdir..:)

3. desperado20

desperado20 Soner

Favori Kamış:
    2.70 anten 10 bilyeli fisherman makine
    En İyi Avı:
    2.5 kg sarı sazan
    Sağol abi bakalım umarım bilen arkadaşlar yardımcı olurlar o kadar hazırlık yaptık gidipte rezil rusva olmayalım

4. ozan

ozan Ozan

yapraklı ölü. piknik ve hava almak için güzel olur ama balık için çok zahmet etme bence

5. Bro

Bro şenol

Favori Kamış:
    olta
    çok acil diye okuyunca
    ben de kaza bişei oldu da kan falan mı lazım diye baktım ama :)

rastgele..

6. filinta_35

filinta_35 haşim özkamalı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    YOĞURTÇUYU DENİZE ATACAM:))
    zıplattın herkezi:D :D :D :D :D :D

RASTGELE;)

7. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Soner kardeşim, başlığı okuyunca ambulans mı çağırayım, itfaiyeyi mi arayayım şaşırdım ;) Yaşlısı var, kalp hastası var değil mi :p

8. deePblue

deePblue na

en güzeli deniz;)
    o kadar yol yapmayı göze alıyorsun madem..hiç uğraşma derim tatlı suyla..
    gökovayı deneyebilirsiniz..piknik alanları da var.deniz havası iyi gelir bayramda.