Arkadaşlar, 10 gündür Ankara'da idim ve internet imkanım yoktu. Sitemize ulaşamadım, yeni arkadaşlarla tanışamadım, en üzüldüğüm şey de bayramınızı kutlayamadım. Bugün İzmir'e döndüm ve geç de olsa tüm arkadaşlarımın bayramını gönülden kutluyor, esnlik ve mutluluklar diliyorum. Bu arada yeni katılan tüm arkadaşlara selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Rastgelsin..
Cihangir abi önemli olan niyet. Senin kalbinden geçenleri kelimelerin ifade etmiş zaten. Öyle kuru kuruya bayramlaşmak olmaz ver elini öpeyim, bayramın mübarek olsun. İçi fındıklı olsun emanetim Saygılarımla.
Canım kardeşim eksik olma. Gelecek bayrama baklavalar benden olsun.. ( Baklavalar diyorum, her nekadar gelecek bayram Kurban Bayramı ise de " Kuzu, koyun " konusu benim ihtisas alanıma girmiyor malum..
Cihangir abi ben bi palamut veya lüfer tütiim bana çok bile Emeklemeden yürünmüyor abicim. Saygılarımla.
Cihangir abi bir gittiniz pir gittiniz üstad... Bayramın 2 ve 3 gününde tık yok tu. Tekir eşliğinde bol bol mehtap seyredip mığrı ve mırmıra takıldık. Nasip işte.... Sizin ve ailenizin geçmiş bayramınız mübarek olsun Sevgiler
çok teşekürler cihangir abi bunu düşünmeniz bile yeter.bende bayramınızı kutlar ellerinizden öperim....RASTGELE.....