Ailenin direği.Bize güç veren ve ekmek getiren.Acil şifalar diliyorum.İyileşince bol yürüyüş yapsın.Sevgiyle kalın.
Allah hepinizden gani gani razı olsun abilerim arkadaşlarım kardeşlerim.Şükürler olsun ki sizlerin de dilek temenni ve dualarınız selamete erdik.Babam yaşındaki VEYA yaşı 45 ve üzeri olan her büyük abimden özellikle ricam kırmassanız beni çok sevinirim.En az 4 ayda bir yani yılda 3 kere kontrole gidin.İhmale gelmiyor bu illetin asıl adı KANSER geç kalındığında elden bir şey gelmiyor.Hepinizi çok seviyor en içten sevgi ve saygılarımla kucaklıyorum. :thumb:
Kanka ben geliyorum az kaldı.Şükür şimdi herşey yolunda.zerafetin için sana çok teşekkür ederim.Döndüğüm zaman bol bol vaktimiz olur Allahın izniyle.
Bizde seni seviyoruz Metin eksik olma,aslında burada biz birbirimizi çok seviyoruz genel olarak söylüyorum mesela bağırışsakta çağırışsakta arasıra böyle bir durum oldumu birimizin canı yandımı yada bir yakınının hep bir yüreğimize düşen sıkıntı ve acı,işte millet olarak herkesten ayrıcalığımız özelliğimiz bu.Erdinç abi güzel demiş varsa bir sıkıntı aramızda mesafe de olsa hertürlü yanındayım kardeşim tekrar tekrar geçmişler olsun
Çok büyük geçmiş olsun hemşehrim...bundan sonra da şifalar dilerim...meslek dolayısı ile Antalya'dan koptuk ..aslen Antalya 'lıyım ben de..şimdi ancak yazları ve bayramları gelebiliyoruz...birgün görüşürüz belki...
Geçmiş olsun sevgili Metin. Babana acil şifalar diliyorum. Benimde artık check-up yaptırmam lazım sanıırım. Maalesef bu konuda cesur değilim.Kötü neticeler cıkacağından korkmaktayım. Bu nedenle nerede trak orada bırak yaşıyorum işte. Sevgiler
Sağlık sektöründe çalılan biri olarak biliyorum ki; Hastaya refakat eden, hastadan daha çok yıparanabiliyor. Zor dönemlerdir. Geçmiş olsun dileklerimle
Allah hepinizden razı olsun.Sizlerle sevincimi de hüzünlerimi de paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.Dert bana uğradı ve geçip gitti.Dilerim ki sizlere uğramasın hiç birimize uğramasın.
Vedat amca size hak veriyorum kolay değil ama geç kalmanın bedeli çok daha ağır inanın.Cesur olmak için çok geçerli bir sebebiniz var.Evlatlarınız eşiniz ve yakınlarınız ve sizi seven herkez.Ben şunu anladım o hastanede.Ölen kurtuluyor ama geride kalanlar....Beni bir evlat olarak görün ve kendi sağlığınıza özen gösterin lütfen.Babamın o hastanedeki halini asla unutmayacağım.İsterimki sizler bu duruma düşmeyin.Hiç biriniz düşmesin.Allah sizleri tüm sevdiklerinize beğışlasın amcacım.Sizler olmayınca inan olmuyor.
Dostum inşallah gelmeye çalışıcam.Güzel bir iş teklifi aldım bu arada.Akşam hep birlikte oturup sohbet edelim inşallah bir hafta içinde dönerim.Şimdilik herşey yolunda gözüküyor.