Çok şükür

Konu, 'Genel Konular' kısmında KARAHANLI07 tarafından paylaşıldı.

1. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Fatih sana tamamen katılıyorum.Okadar yorgun düştümki anlatamam.İnşallah kimsenin başına gelmez.Ben çektim kimse çekmesin.

2. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Büyük geçmiş olsun.
    Erken teşhis gerçekten de hayati önem taşıyor bu gibi durumlarda. Aslında dediğin gibi düzenli kontrolle birçok hastalığın üstesinden gelinebiliyor ama biz millet olarak biraz ihmalkarız ne yazık ki. İş başa düşmeden sağlığımıza gerekli önemi göstermiyoruz. Tabii herkes bir koşturmaca, ekmek kavgası, kariyer, para peşinde. Ama sağlık olmadan bunların hiçbirinin değeri olmadığını, onu kaybetmeden anlayamıyoruz. Ben de bu çoğunluğa dahilim ne yazık ki.

Umarım bu uyarıların bizleri biraz daha duyarlı hale getirir. Bir nefes sıhhatin değerini, hala ona sahipken biliriz.

3. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Aykut Allah kimsenin başına vermesin.Ben sigarayı bıraktım bu ameliyattan sonra.Normalde canım kıymetli değildir.Öyleki çıkan omuzumu kendim takarım.Ama orada ben bir şey öğrendim.Bizi sevenlere o acıyı çektirme hakkımız yok.Babamın en büyük avantajı bu zamana kadar hiç alkol ve sigara kullanmayışıydı.Bunu doktorlar söyledi.Eğer babam sigara içseydi bu gün herşey çok farklı olacaktı ve ben babama sitemlerimi sunacaktım belkide.O gün anladımki babam bizler için kendisine çok iyi baktığını..

4. frmerk

frmerk ERKAN

Favori Kamış:
    speedjig
    Favori Makine:
    Remixon jigmaster
    En İyi Avı:
    10 kg Orkinoz
    İyi sevindim inşallah olur kardeşim.Görüşürüz.