şansmı sen balığa kalama verme balığı yorma kopartırsa şanssızlık de biraz balıkla mücadele edecen onu yoracan hele kıyıya iyice yaklaşan balık yaban atı gibi huzsuz olur işte o zaman balığın ters yönüne geçip çekmeye kalkarsan attığı bir kafada takımını kopartır ama balığın sende geliş yönüne doğru hareket edip balığa kafa atma imkanı tanımassan o balığa karşı çoğu zaman galip gelirsin
Bu bilgi pınarından faydalanmayı bilmek lazım.Yanlış anlaşılmasın sözüm siteden dışarı ama normalde olta balıkçılığı ile uğraşan pek çok insan bilgi ve birikimlerini paylaşmaktan imtina eder.Neyseki sitemizde bu tür yaklaşımlar yok.Mustafa abi de bu konuda paylaşımcı ve tevazu sahibi karakteriyle bize örnek oluyor...
Poğaçalı,börekli orglar düzenleniyor ve benim haberim olmuyor Yaktım sizi bandırma ve çevresi piknik balıkçıları.. Ama affedebilirim.. benim poğaçalar peynirli olsun
Erdal abi benim kara avcılığında lakabım Poğaçacı'dır. gittiğim her ava poğaca börek götürmemden kaynaklanan bir isim sen ne zaman istersen buyur gel abi ben olduktan sonra poğaça börek garanti... Dayı olunca da balık garanti
Aman poğaçacı olsun da bohçacı olmasın dostum Hakikaten şöyle geniş katılımlı bir organizasyon yapsak ya Balıkesir ve çevresi olarak,maksat muhabbet balık olmasada olur gibisinden. (Balık olsa daha iyi olur )Sezon kapanışıda güzel olur böylece.Ne dersiniz?