Çok değerli Balikavi.net ailesi uzun zamandır sitenizi ziyaretçi statüsünde izliyordum geçtiğimiz hafta çok eski arkadaşım Moti-Tuncay Bey ve yeni tanıştığım Yakamoz33-Sedat Bey Esabi-Aytekin Bey ve Bursadan Mallaca-Barış bey arkadaşlar ile 25 Ağs 2007 de Tekirdağ Organizasyonunda buluştuk güzel dostluk başlangıcıyla bende aranıza yeni katıldım Manisa ve Ayvalık dahil olmak üzere Şuan Tekirdağ bölgesinde Amatör Balık avı ile boş zamanlarımı değerlendiriyorum.Tekrar Hepinize merhaba der selamlarımı sunarım
Vay vay vay benim eski dostumda gelmiş Ulviciğim hoş geldin Bu nezih ortamda senide aramızda görmek çok hoş gerçi Forumun yaş ortalamasınıda yükselteceksin ama neyse Senin zıpkın avcılık hikayelerinide bekler yanaklarından öperim
bende bu sitenin bugün katılan bi üyesiyim sizle saat farkı var sadece yinede hoşgeldiniz yaptığınız organizasyon nerde gerçekleşti peki abi haberim olsa idi katılmak isterdim
Hosgeldin ulvi abi..anladıgım kadarıyla zıpkın konusunda senden ogreneceklerimiz var.. Merakla bekliyorum..
oooo ulvi abi aramıza hoşgeldin sizin gibi üstadlara ihtiyacımız var bilgi ve tecrübeniz yeter abi yaş ortalamasını dert etmeyin tuncay abiyi aramızda gençleştirdikmi ortalama düşer
Ailemize hosgeldiniz, degerli dostlarin dostu bizim dostumuz da olmus. Ne guzel. Keyifli paylasimlarda bulusalim.