Minnet ve teşekkür.. Sevgili Vedat abi Geçen hafta sonu pazar günü boğaza gittim elimde 8 sene evel aldığım banax makina ve sıradan 3,60 kamış vardı rapala kullandım fakat balık yoktu. Makina ve kamışı değiştirmemin şiddetle gerektiğini anladım nedenmi. Eve geldikten sonra gerçekten kollarım tutmaz oldu. Lakin senin bilgilerinin ışığında değişim işini orta maliyetle halletmenin mutluluğu yaşıyorum,senin önerilerin olmasaydı hem modası geçmiş makine alacaktım hemde üründen kesinlikle sorunlu bir ürün alacaktım. Nedeni remixona kadar sordum gelen cevap şu '' Eski makinaların ithalatını artık yapmıyoruz problem çıkartıyor '' diye bir bilgi maili aldım. Bu yüzden başta şahsın olmak üzere bu konuda bilgi paylaşımı yapan bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkür eder, ellerinden öperim. Sağlık,mutluluk ve sevgiyle kalman dileklerimle...
Başlık böyle daha güzel. Querorz'u olumsuz eleştirenlerin bir kısmı başlığın ilk halini görmemiş olabilirler.
gereksiz polemik.. Sizi anlıyorum sevgili yavuz,lakın mustafa arkadaşımız biraz sabretse oda görecekti başlığın değişeceğini polemiğe gerek yoktu banghead ilk mesajını oku kabalığı göreceksin idk takıldığım bir konuda sevgili vedat abiden destek istedim olay bu... Sevgi ve saygı dileklerimle