çorumdan herkese merhaba arkadaşlar.özellikle sazan delisi olan, ava gittiğimde günü 1 sazan (min.3-5 kg) ve geri kalan zamanı arkadaşlara mangal başında yemek hazırlamakla geçiren, balık avı ve doğa kadar hiç birşeyden zevk alamayan biriyim. siteyi googlede tesadüfen buldum ve çok beğendim.balıkçılıkla ilgili böyle ileri düzeyde bir forum sitesinin olduğunu bilmiyordum. sazan avı konusunda oldukça deneyimli ve bilgiliyim. ben ve ekibim adına tüm balıkçılara merhaba. Rastgele arkadaşlar... sezonu iple çekiyoruz bu arada sabır kalmadı diyebilirim
Hoşgeldiniz Çorumlu arkadaşım . İsminizi yazmadığınız için böyle hitap etmek zorunda kaldım Kusura bakmayın
Ankara ve Çorum için yasak sozon 1 Nisan 30 haziran arası değilmi..? Yanılmıyorsam sezon açık şu an..? Bir hatamı ypıyorum...?
yanlış yapmıyorsun.evet çorum için yasak 1 nisan 30 haziran.ama bu soğukta sazanı bulabilen varsa gerçekten tebrik ederim.
Hoşgeldin Ersin, Bol şanslar.. Bir de imzana yaş yada doğum yılı ekleyebilirsen herşey tamam olacak.. Birbirimize hitap açısından...
hoşgeldiniz iyi paylaşımlar diliyorum, umarım iyi vakit geçirir ve bizleri habersiz bırakmazsınız. iyi niyetli amatörlere her zaman yüreğimiz açıktır. rastgele.
Aramıza hoş geldin ersin. Burası sadece bir internet sitesi değil. Bütün herşeyimizi paylaştığımız, hep beraber toplanıp balığa gittiğimiz, gerekirse dertlerimizi paylaştığımız ortak bir paylaşım alanı. Bence sen de bu ortama girdiğin için çok şanslısın.