adı şevket bence marmarisin en iyi malzemecisi. paragadi de ki amca biraz aasabi duruyor. al çık istiyor ondasn pek ısınamıyorum ona
Yo-zuri ler bence canlı balığa daha çok benziyor..rapala da başarılı ama ben sırf gerçekçi görünüşleri nedeniyle yozuri yi tercih etmiştim..9 cm lik Cyristal minnow floating sardine olanını bulabilmiştim..Bir ara suspending B olanından bulabilirsem ondan da alacağım..Ama gelin görün ki canlı balık bırakma daha net sonuç veriyor ..hiç bir şey yoksa o zaman yozuri Namık Bey e de katılmamak elde değil..Kesici dişli herhangi bir balık en kötüsü de Balon gibi beşpara etmez bir şeye sahte balık kurban etmek adama koyar biraz ...yoksa kolay kolay takılmıyorlar.. Herkese bereketli avlar..
Paragadi'deki abimizin yoğun ısrarları sonucu 2 adet RAPALA X-RAP (10 cm) (BSRD ve SPM Renklerinden) aldım. İlk olarak Yozuri Suspending modeli istememin sebebi ise askıda kalma özelliğiydi. Orada farkettimki RAPALA'nın çoğu modelinde bu özellik mevcut. İşlerin yoğunluğundan henüz sahteleri deneme fırsatım olmadı. Ama inşallah haftasonu denemeyi düşünüyorum. Teşekkürler.
Merhabalar. Geçtiğimiz hafta sonu Marmaris'te havalar sert ve fırtınalı geçince Rapalalardan verim alamadım. Ama avlanmada çareler tükenmez deyip tek iğneli bırakma misinası ile Yılan balığı yakaladık. (Grand Azur iskelesinden) (Cumartesi 2 tane, Pazar 1 tane) Fotoğraf koyamadığım için özür dilerim. Bu arada yem olarakta küçük Lapa (Kupez) kullandık. Aslında biz turna veya levrek bekliyorduk ama neyse. İnşallah Rapalaları bu hafta sonu tekrar deneyeceğim. Teşekkürler.
Lanet olsun denize giden 70 milyonum geldi aklıma ya bakın benden size bir tavsiye...Marmarisi falan bilememde aynı deniz ama çok farkı yoktur...Bu crystal minnowlara gelen balıklar sınırlı...Nadiren levrek peşlettim hiç alamadım...Bir kaç kez lüfer kovaladı sanırım oda almadı..Artist bu lüferler haa sanırım birde köpekbalığı yavruları kovaladı onlarda sadece kovalamakla yetindi..En çok ve halada ve hatta birazdan almak istediğim turnalar bayılıyo bunlara..Şmdi saat vericem ona göre renklerle uyanı bulursanız işe yarar..Güneş tam kayboluncaya kadar yani suda gelen balığın koyu renk olması gereken zaman ben 13 cmlik suspending R469 GB kullanıyorum arada atlıyolar..su biraz deişince modeli hatırlamıyorum üstü kırmızı yanları sarı bi balık var onu kullanıyorum peşliyolar..su kararınca gizli bi silahım var ama her zaman ona gerek yok mesela F10 GHPR ve F10 C57 güzel iş yapıyo zaten turna yeşil ve kırmızı rengi seviyo ona göre alın bişeyler işte ve hiç cimrilik etmeyin çünkü ben 150 küsür lira para saydım bu lanet sahte balıklara : bol şanslar
aşağıdaki adreste uygun olan modeller bulunmakta telefon ile ellerinde olup olmadığını sorun eğer var ise internetten sipariş verebilirsiniz. www.balikmarketim.com/catinfo.asp?cid=753&brw= yanlış yere yazmışım