Çukurova Balıkçıları

Konu, 'Bölgeler' kısmında OxDaTiTy tarafından paylaşıldı.

1. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    71cm 1.6kg denizturnası,1.2 kg levrek 10 kg civarı bir akya gözlerimin önündeydi....
    Dersleri ayarlarsam bende katılırım..Ama katılamasam da size öneri..Dalarken görüyorum 300-400 gr civarı avcılar başladı levrekde bol hemen hersabah vuruyorum birtane ama deniz çok dalgalıyken olmuyor tabii..Yer olarak önerim boğsak olacak...Tekneyle çıkar dana adasına yeşil ovacıka gider gelirsiniz eminimki boş dönmezsiniz

2. turkkan74

turkkan74 Efkan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sapan 4.5kg...karakulak 500 gr... levrek 800 gr
    Ağustos 15 sonrası bana da uyar, Boğsak gerçekten güzel bir seçim. üç gün önce bacanak oradaydı, bol levrek varmış, 8 kiloluk bir levrek getirmiş balıkçılar, bacanağın yola çıkacağı sabah. izmarit de bolmuş... canlı iş yapar... esenlikler herkese...

3. mzfozt

mzfozt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    balık kaçtıkça büyür
    boğsak için bende iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum. son dönemlerde gerek boğsak bölgesinin batısı gerekse doğu kısmında karadan ava çıktım pek verimli değildi. boğsak bölgesinde tekne organizasyonu da olabilir ( her ne kadar geçtiğimiz gün tekne kazası yaşamış olsamda çıkabilirim yine).

saygılarımla

4. OxDaTiTy

OxDaTiTy Burç

Favori Kamış:
    Çatal :) Arasırada misina, kanca, kurşun birkaç düğüm...
    En İyi Avı:
    Kefal, Çupra, Karakulak, Mırmır...
    Arkadaşlar Boğsak tarafına gidebiliriz...

Tekne maaliyetleri ne kadardır? kalınacak yer ile ilgili nereler var fiyatları hakkında bilgisi olanlar paylaşırlarsa ayaküstü bir masraf çıkartalım ona göre düşünelim hatta gerçekleştirelim...

Eylül başında benim okul başlar o yüzden 15 ağustostan sonra elimizden geleni yapalım...

Hatta Boğsak planımıza bir gecede susanoğlu ekleyebiliriz...

Yani dolu dolu bir haftasonu organizasyonu yapabiliriz... önce cuma günü susanoğlunda bir gece sonra cumartesi boğsaka yerleşme orada geceleme ve pazar günüde boğsakta balık avı yapabiliriz...

5. turkkan74

turkkan74 Efkan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sapan 4.5kg...karakulak 500 gr... levrek 800 gr
    Boğsak'ta apart fiyatı 40 YTL, odalar klimalı duşlu buzdolaplı mutfak vs... tekne fiyatlarını bilmiyorum...

6. leopar27

leopar27

Favori Kamış:
    makine,kamış
    En İyi Avı:
    levrek 1.5 kg
    arkadaşlar 2 hafta önce bir arkadaşımla boğsağa gittik . Amacımız balık tutup biraz da kafamızı dinlemekti.Hatta ben tekne ayarlayıp dana adasına gitmeyi düşünüyordum.Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı.Boğsağa varmadan güzel bir kamp alanı var.bungalov evlerde kalıyorsunuz.Ancak bizi almadılar. Neymiş aile yeriymiş.Sanki biz de çukurova sapıklarıyız ya:mad:
    Tekne işini halledelim dedik.gittik barınağa bir tekneci ile konuştuk .Adam yanılmıyorsam saati 50 milyon gibi uçuk bir rakam söyledi.adaya bırakıp akşam alması için da 80 milyon istedi.

Biz de kıyıdan attık sadece kocaman bir balon tuttuk.taşucunda bir pansiyon da kalıp geri döndük.

taşucuna giderken akçakıl var sanırım.Ordaki bir lokantanın sahibiyle konuştuğumuzda barınak ta Ali diye bir balıkçının olduğunu ve ona selamını söylersek yardımcı olabileceğini söyledi. sanırım bu sefer gidersek o nu bulabiliriz

sözün özü oralara yakın olan bir arkadaşın gitmeden önce bu işleri ayarlayıp anlaşması gerekiyor.
    Forumda taşucundan bir arkadaş vardı sanırım . o bize yardımcı olabilir.:)

7. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Ovacıkta tanıdık balıkçılar var.Uygun fiyatla tekne ayarlarız.Onlar size turist fiyatı vermişler.Ayrıca ben pazartesi silifkede olacam.Yolu düşenlerle görüşürüz.

8. mzfozt

mzfozt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    balık kaçtıkça büyür
    gerçekten uçuk bir rakam söylemiş. arkadaşın dediği gibi ovacık tarafında daha ucuz tekneler var. boğsak apart otelin önündeki kanaldan da tekne ile çıkanlar var onlardan da yardım alabilirsiniz

9. OxDaTiTy

OxDaTiTy Burç

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Ya işte yabancı gördülermi ne tutturabilirsek diye sallıyorlar...

Yani tekne ile gezdir yüzecez desekte saati 50 ytl dese neyse...

Balık tutmaya geldiğimiz belli o bölgeden olduğumuzda belli!

Neyse böyle duydummu sinir oluyorum.

23 Nisan da Adana Karataş da adaya çıkayım dedim. Adam bana bırakıp gelmeye 100 ytl istedi. söylendim adama. Sen bizi ne sandın falan diye. sonra 50 ytl dedi... Yazları arkadaşların 25 ytl ye gittiğimi bildiğim için adama laf söylemeye devam ettim. Yok dedi 40 ytl ye kadar indi daha da inmedi bende vazgeçip kıyıdan attım.

Yani ne tutturursak diye fiyatları uçuruyor adamlar. Umarım Boğsak tarafarında uygun fiyatlı bir yada birkaç tekne bulabiliriz.

Pek katılım olacağını düşünmesemde olması durumunda 2. bir tekneye ihtiyacımız olabilir :)

Evet taşucu taraflarından bir arkadaş fiyatlar konusunda bizi aydınlatırsa seviniriz...

Yani daha ucuza bulabileceğimiz söylemişsiniz ama tahmini bir rakam alabilirsek daha sağlam olur ;)

10. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    71cm 1.6kg denizturnası,1.2 kg levrek 10 kg civarı bir akya gözlerimin önündeydi....
    Kesinlikle turist fiyatı vermiş...Sanırım buradakilere günlük en fazla 70lira..Biraz tanıyınca o daha da düşüyor tabii:D:DYok merak etmeyin ne varsa orada var..Boğsak tan çıkılıp Ovacık önlerine kadar gidilirse hem dalış hemde olta için gayet verimli bölgeler var..Zamanında ne avcı hikayeleri dinledim ben oralardan:)

11. OxDaTiTy

OxDaTiTy Burç

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ben bir mani olmazsa 17. sinden sonra birkaç günlüğüne mersinde olacağım haberleşirsek bir organizasyon yapabiliriz arkadaşlar...

12. ayavlal

ayavlal ayhan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kayda değer büyüklükte bir şey tutamadım maalesef
    Org

Sevgili çukurovalı balıkçılar sevgili mersinliler
    Ağustosu da devirmek üzereyiz organizasyondan
    ses seda yok Nuri arkadaş ayarla şu işi de
    çukurovalılar olarak bi tanışalım

13. adra

adra

merhaba adanalı balıkçı arkadaşlarım bende artık adanada balık avlıycam bundan sonra kısmet olursa eğer hepinize rasgelsin

14. ayavlal

ayavlal ayhan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kayda değer büyüklükte bir şey tutamadım maalesef
    geldiğinde haber ver yardımcı oluruz

15. adra

adra

saol ayhan abi artık derslerden vakit bulursak..

16. mertdikici

mertdikici

Favori Kamış:
    malzeme çok
    En İyi Avı:
    hayatımda yakaldığım en büyük balık oğlum :)
    ardacım şimdiden hoşgeldin adanaya gelince bize ulaş sana hayatının avlarını yaptıralım çukurovada

17. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    Bize yokmu bize??Taşucu'nda doğdum Taşucunda büyüdüm amacım burda ölmek..Ama ölmeden önce hikayesini çocuklarıma ve arkadaşlarıma keyifle anlatacağım bir avcı yakalamam gerek:):)Bu taraflara bekleriz...Adana taraflarında balık bolmu??

18. adra

adra

inşallah abi teşekkür ediyorum ilginize

19. OxDaTiTy

OxDaTiTy Burç

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Adana mı ???

Balık mı???

Yahu 1 yıldır bi balığa gidelim diyoruz giden yok :(

20. OxDaTiTy

OxDaTiTy Burç

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ÇUKUROVA lı arkadaşlar...

Balık dedik organizasyon dedik... elde var sıfır...

Hadi toparlanalım düzenleyelim artık... sezon geldi iyice... okullar başlamadan buluşmak lazım :(