Slm, Temmuz´da eger iki kisilik yeriniz daha varsa ben ve kayinco´m türkiyedeyiz ve garanti katiliriz. Haber verirseniz sevinirim msn adresim msy01@live.de
BOTAŞ Yumurtalık civarında güzel balık var. Tekne ayarlayabilriseniz ben baya adam bulurum. 4-5 kişi hazır zaten. temmuz olursa, ama sabaha kadar olmalı.
Bizim tek eksiğimiz şu.Kimse çıkıpta tekneyi felan halledip bir tarih sunayım felan demiyor.Ben 18 yaşından büyük olsam bunların hepsini üstlenebilirdim.Organizasyonlar bölümüne girince bakıverin tüm konuların başında bir tarih var herşey hazır bizde o eksik işte.
beyler bence cocugun ismini koyma vakti geldi. getiririm götürürüm olmaz tarih ve yer belirlemenin zamani.
İyi olur.Ben gelmeye çalışırım.Babamdan izin alırsam. Getire bilirsem bir arkadaşıda getiririm.Gelirse Ahmet abi gelir (hunter01) Birde Arman gelir belki ? (quigley3401)
arkadaslar ben 23.06.10 da almanyadan adana ýa yola cikiyorum allah kismet ederse 25.06.10 da varacam tekne ayarlayabilen varsa iste size bi tarih 10 veya 11.07.10 da bi organizasyon düzenleyelim lütfen belkili falan degilde garanti gelebilen yazsin. söyle yapabiliriz gelmek isteyen tarih yani 10.07.10 veya 11.07.10 ve yer olarak yumurtalik karatas veya mersin yazip foruma eklesin en cok talep hangi tarih ve yerse orda bulusalim.