selam arkadaslar bodensee gölüne cuma ve cumartesi baliga gittim cuma günü nasipte yilan baligi varmis bi yilan baligi yakaladim ama dün gece cumartesi cok ilginc bi av oldu ve zevk verdi cuma günki yilan baligi cumartesi günü ise oltamiza bir cok kez vurus aldik ve 2 tane yilan baligi yakaladik, siteden ögredigim bilgiler kadari ile ben bi kizilkanat yakaladim ve ilginc olan ise 3 tane levrek yavrusu yakaladik yani bu su anlamamami geliyor o bölgede levrek var bunlarin hepside solucana geldi kücük olduklari icin geri saldik (baliklar gece yakalandi)cumartesi yakaladigim balik
resımlerden anlasıldıgına gore guzel bır gun gecırmısın valaha yılan balıgını tatlı suda cıktıgını senden duydum hatta gordum yenıyımya ondandır
Abi ben sana dedim öteki konuda.Solucan göllerin en iyi yemidir diye heleki levrek için herkes canlı balık deniyor herkes sahte kurt deniyor en iyisi hem canlı hem kurt nasıl ama tebrikler..
gercektende öyleymis solunca baya cesitli balik geliyo ama solucanin yani sira burda oromatikte bide kücük kurtlar var beyaz bide onlari alip deniyecem bakalim
Dene abi dene kurt her zaman iş yapar denizde kırmızı deniz kurdu ve boru kurdu gölde solucan.Ama denizde pek çok yem çeşidi var rapala olsun midye mamun vs.vs.