İş çıkışı nereye gideceğime karar veremedim! Cumartesi 15.00 'dan sonra boğazda iri istavrit veya çinekop nerede olur?(Avrupa Yakası)
Slm Merhaba Burak , gectigimiz hafta sonu galata koprusunde ıstavrık bollugu vardı karakoy ıskele tarafındaydık.. ve aşiyanda aynen oyle ıstavrıt bollugu vardıı ... simdiden rasgelee
ondan önceki hafta da çino+istavrit almıştım. genelde galata boş çevirmiyor. bir de forumlarda öğrendiğim sarayburnu iyi...
burak çinekopu bulursan bizede haber ver bizde gelelim bu sene çinekop yalan geç gelmesinden belliydi
Bir de Unkapanı köprüsünden sarıkanat alınıyormuş diye duyum aldım. Ama sadece duyum Gidip eliniz boş dönerseniz sorumlusu değilim Ama Aşiyan ve Çamlıbahçe civarlarına kefilim. Hiç değilse akşamlık istavritinizi çıkarırsınız. Bugün 3 tane yapraktan hallice çinekop geldi. Yaprakları hiç saymıyorum.
Offf Offf Arkadaşlar saat 12.30 sularında arnavutköyden Hisara kadar araba ile geçerken seyrettim, herkes 10 lu 10 lu alıyordu istavritleri ama ben mesaideydim, Hisardaki istavritler bayağıda iriydi, Saat 16.00 'da Topkapıda işten çıktım koştur koştur 16.30 'da hisara vardım attım oltayı denize 1.5 saatte 2 tane istavrit aldım Anliyacanız hüsran, Pazar günü'de atamayacağız oltamızı denize , Umarım bidahaki haftaya, Arkadaşlar bol bol yakalayın balıkları ve resimlerini ekleyin ki gözümüz doysun yaw Hepinize Rasgele