Selam arkadaşlar; İş çıkışı kısa bir kaçamak yapalım dedik ve doğru su kenarına. Malzemelerimizi evlerimizden alarak hiç beklemeden avlağımıza geldik. Hemen beklemeden de başladık at-çek yapmaya. Hedef balığım her zamanki gibi kasna idi. 2 numara böcek desenli döner kaşığı takıp başladım. Her attığımda vuruş aldım ve sonra başladı kasnalar gelmeye. Peşpeşe 4 kasna kandırdım. Sonra kesildi vuruşlar ve bende dinlenmeye geçtim. Yarım saat dinlendikten sonra tekrar başladım ve hemen bir kasna daha. Sonrasında bir tane daha dedim ama kıyıya çekemiyordum Herhalde iri bir kasna dedim ama değildi. Zar zor kenara yaklaştı vee o da ne benim küçücük mepse bir turna atlamıştı. Şimdi olmaz keşke atlamasaydın dedim içimden çümkü misinam 0,18 aniden koparabilirdi. Açtım kalamayı ve sakince oynamaya başladım. Bu balığı çıkarıp resmetmeliydim. Sonunda yorulan turnayı kamış yardımıyla kıyılamayı başardım ve mutlu son Diğer arkadaşlarımda av kısır geçmişti. Sadece 1 kefal almıştı Atilla abim Erhanda bir adet 34 cmlik turnayı yakalamış fakat hemen suya iadesini gerçekleştirmiş sağolsun :thumb: Avlakta hava karardığı için balıkların fotosunu yola çıktıktan sonra çekebildim. Kusuruma bakmayın. Herkese hayırlı avlar dilerim. Bu arada yarın Ramazan ayımız başlıyor. Herkese mübarek olsun ve inşallah bu sıcak havalarda oruç tutabilen tüm dostlara Rabb'im yardımcı olsun... RASTGELE !!!
sizdeki bu azme hayranım. her anı değerlendiriyorsunuz.avınızı tebrik ederim.rastgelsin.sevgilerimle.
Güzel bir av olmuş fakat bensiz bir av Yine de Tebrikler balıklar güzel özellikle de turna... Bu arada Ahmet abi kıyafet yakışmış
ahmet tebrikler, sizin ekip sürekli bu balık peşinde, gelen turnada kreması olmuş. avlarınız ve muhabbetiniz daim olsun. spin avcılığı gerçekten çok keyifli. rastgele
Teşekkürler abi. Balıksız olmaz be abi Sağol Muratcım. Senlede yapacaz avımızı meraklanma Çok teşekkür ederim Kefal ve alabalığın doğasından ve spin ile avlanabildiğinden takipteyiz. Ayrıca bu mevsimde ne kadar gölgelik mekan varsa oralara gitmeye çalışıyoruz... Sağol abicim. Kasna avı candır be abi
Tebrikler, gene güzel ortan ve güzel balıklar tutmuşsunuz. Sizinde Ramazanınız mübarek olsun. Nice keyifli avlar dilerim.
Teşekkürler. Armağana ne kadar bildiğim mekan varsa söyledim abi. Gidin artık sizde Aynen abi. 2 numara meps ve 0.18 misina ile çıkardım turnayı Sağol kardeşim. Sana da inşallah. Çok teşekkür ederim. Sağolun. Daha keyifli avlar sizlerin olsun inşallah. Cila ve turna Teşekkürler abim.
Ahmet tebrik ederim, bereketli bir av olmuş. O merada en son zehirlendiğimi hatırlıyorum. Turna güzel bir sürpriz, devamı rastgelsin...
Armağan abi ile alaya gittiğimiz bir gün, benim sandwich sıcakta bozulmuş sanırım. Aladan o gün verim alamayınca dönüşte de bu meraya uğramıştık. Şiddetli karın ağrısı,mide bulantısı derken. Çok fazla uzatamadan bitirdik. Hayatımın en kötü avı ve günüydü diyebilirim. Resimleri görünce o gün aklıma geldi. Kefal tahmin ediyordum ama Armağan abinin var, benim turna yoktur diye iddialaştığım bir yerdi, güzel sürpriz olmuş...
Anladım kardeşim. Çok geçmiş olsun. Bu merada turna kefal kadife var benim gördüğüm. Sazan söylentileride mevcut..