Arkadaşlar merhaba; Cumartesi günü öğleden sonra iş arkadaşlarımızla sözleştik. Kurtboğazına gitcez yakın diye. Atilla abi, Fevzi abi, Erhan ve ben birde Atilla abinin oğlu Murat. Maksat her zaman ki gibi su kenarında eğlence ve temiz hava. Zaten öyle de oldu Hafiften bir yağmur çiseledikten sonra fena bir rüzgar çıktı ve oltaları kesinlikle atamadık. En fazla 10 mt gitti ve su çok bulanıktı dalgalardan dolayı. Tadı yoktu yani. Ava gelince limit altı levrek geldi bir tane. Sonra 30 cm civarında bir levrek. Erhanada at-çek yaparken turna takıldı fakat limit altı olarak düşündüğümüz balığı geri bıraktık. Levrekler zilleri çalıp çalıp kaçtılar. Muhtemelen küçüktüler. Çok keyifli bir gün geçirdik. Tüm dostlara rastgelsin. Buyrun fotolara..
balık çok verımlı geçmemiş olsada genede sızı tebrık etmek ıstıyorum lımt altı turnayı suya bırakmışınız ,siizin gibi bilinçi avcıları gorunce ınsanın yuregıne bıraz su serpiılıyo, havalar bıraz daha ısındıktan sonra oo suya ıaade etııklerınınz daha buyugunu almanız dileğiyle saygı ve sevgılerımle kalın . . .
Hava müsaade ettiği ölçüde zevkli keyifli bir av günü olduğu gülümsemelerinizden belli. Avlarınızın devamını dilerim, trofeler nasip olsun...
Tebrikler abi. Demek ki levreğin bile yeme atlamadığı zamanlar oluyomuş onu da gördük Turnaya sardım saralı Kurtboğazının yolunu unuttuk. Özlemişim levrekleri, görünce fark ettim
Daha iyi avlar dileğiyle. Birşey soracam bu tatlı su levreğinin diğer adı sudak mı kızılkanat mı? Tatlı su avı pek yapmam ama merak ettim.